Huoneet

Club-huone

Tasokkaita club-huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Pieni istuinryhmä. Taulu-tv satelliittikanavilla ja iPhone/iPod-liitännällä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone sadesuihkulla. Parveke, näkymä Palm Dubaihin ja merelle. Siivous 7 krt/vk.

Clubhuoneen asukkaat pääsevät club loungeen klo 7-23.30. Täällä tarjoillaan joka päivä aamiaista ja iltapäivätee. Mikäli olet varannut puolihoidon, voit vaihtaa illallisen lounaaseen. Kahvia ja teetä sekä mehua tarjolla loungessa koko päivän, alkoholijuomia klo 18-20. Osa juomista lisämaksusta.

Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Kolmas ja neljäs henkilö jakavat normaalin vuoteen.

Huonekoko: noin 46 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Tilavia ja tyylikkäitä deluxe-huoneita parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle kokoontaitettavasta vuoteesta tai vuodesohvasta. Pieni istuinryhmä. Taulu-tv satelliittikanavilla ja iPhone/iPod-telakka. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone, jossa sadesuihku ja wc. Parveke, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 46 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-huone

Tyylikkäitä superior-huoneita, jotka sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Kolmas ja neljäs henkilö jakavat normaalin vuoteen. Pieni istuinryhmä. Taulu-tv satelliittikanavilla ja iPhone/iPod-telakka. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone sadesuihkulla ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Huomioithan, että kahdella erillisellä vuoteella varustetut huoneilla on korkeampi hinta kuin parivuoteella varustelluilla.

Huonekoko: Noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.