Huoneet

Club-huone

Tasokkaita clubhuoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Pieni istuinryhmä. Taulu-tv satelliittikanavilla ja iPhone/iPod-liitännällä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Clubhuoneen asukkaat pääsevät club loungeen klo 7-23.30. Täällä tarjoillaan joka päivä aamiaista ja iltapäivätee. Mikäli olet varannut puolihoidon, voit vaihtaa illallisen lounaaseen. Kahvia ja teetä sekä mehua tarjolla loungessa koko päivän, alkoholijuomia klo 18-20. Osa juomista lisämaksusta. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone missä sadesuihku ja wc. Parveke, mistä näkymä Palm merinäkymällä. Siivous 7 krt/vk. Hotelli tarjoaa myös maksuttomat meno-paluu lentokenttäkuljetukset club-huoneissa majoittuville, mitkä tulevat automaattisesti eikä asiakkaan tarvitse olla yhteydessä hotelliin ennen saapumista. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Kolmas ja neljäs henkilö jakavat normaalin vuoteen.
Huonekoko: noin 46 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Tilavia ja tyylikkäitä deluxe-huoneita parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle kokoontaitettavasta vuoteesta tai vuodesohvasta. Pieni istuinryhmä. Taulu-tv satelliittikanavilla ja iPhone/iPod-telakka. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone, jossa sadesuihku ja wc. Parveke, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: noin 46 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-huone

Tyylikkäitä superior-huoneita, mitkä sijaitsevat ensimmäisessä tai toisessa kerroksessa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Kolmas ja neljäs henkilö jakavat normaalin vuoteen. Pieni istuinryhmä. Taulu-tv satelliittikanavilla ja iPhone/iPod-telakka. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone sadesuihkulla ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.