1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Dukes Dubai

  • Hyvä valinta lapsiperheille
  • Lähellä rantaa
  • Puolihoito sisältyy hintaan

Dukes Dubai on brittiläinen hotelli, joka tarjoaa tasokkuutta sekä ikimuistoisia lomamuistoja Dubain keskusta-alueella. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja täältä löytyy infinity-allas, lazy river ja hyvää ruokaa.

Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Fint poolområde,städig fin strand,maten mycket god och fint framsatt i buffen,god service,skön säng osv.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1394 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellirakennus koostuu kahdesta tornista, joista toisessa on hotellihuoneet ja toisessa huoneistot. Rannalta löytyy infinity-allas, jossa erillinen osio lapsille sekä lazy river. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla ja rannalla. Sisäallas 14. kerroksessa panoraamanäkymin, aurinkotuolein ja allasbaarilla.

Hotellissa nautit perinteistä brittiläistä ruokaa Great British Restaurantissa. Täältä löytyy myös palkittu West 14th ja pohjois-intialaista ruokaa tarjoava Khyber. Shampanja- ja teelounge sekä sikari- ja viskibaari.

Maksuton wifi koko hotellissa. Huonepalvelu. Kauneushoitoja. Kampaaja. Pesulapalvelu. Leikkipaikka. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton hotellibussi Mall of the Emiratesiin ja Marina Malliin.

Ateriat

Puolihoito. Täysihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriapaketin ennakkoon, syövät lapset (2-11 vuotta) eurolla.

Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja valintasi mukaan joko lounas tai illallinen. Ateriat tarjoillaan Great British -ravintolassa. Voit nauttia illallisen valmiista menuvaihtoehdosta intialaisessa Khyber -ravintolassa. Illallisen voi myös nauttia amerikkalaisessa pihviravintola West14:ssa, jolloin loppulaskusta hyvitetään enintään 150 AED/aikuinen ja 75 AED/alle 12-vuotias.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä. Dubai on kasvanut räjähdysmäisesti ja monia rakennushankkeita on meneillään ympäri Arabiemiirikuntia. Kesällä 2019 ei myydä täysihoitoa.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.