Kokemuksia Atlantis The Palm -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,4 10:stä Perustuu 93 arvioon
Kokonaisuus
 
9,4 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,2 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

Niina Maria Kristiina,
Espoo

+
Puhtaus, turvallisuus, ruoka,
-
Palvelu- ja juomapalettien sisältö tulisi olla selkeämpi. Meille yritettiin melkein väkisin myydä lapsille virvoitusjuomapakettia vaikka buffetravintoloissa heille oli ilmaiset juomat kun pöytäseurueen aikuisilla oli juomapaketit. Lisäksi kaikki palvelut, mitä hotellimajoitukseen kuului ei ollut selkeästi kerrottu, lisäksi hotelli sisälsi paljon aktiviteetteja mistä ei ollut tietoa helposti helposti. Hotellin sisäinen kartta esim. liikkeistä ja akvaarion sijainnista olisi myös ollut kiva.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-16


10 10:stä

Markku,
Espoo

+
Huoneet, asiakaspalvelu, vesipuisto, akvaario, myymälät ja muut palvelut tasokkaita.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Atlantis The Palm -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

27377 arvostelua
Erinomainen
 
17686
Erittäin hyvä
 
5190
Hyvä
 
2371
Ei kovin hyvä
 
1043
Huono
 
1087

Viimeisimmät 5 arviota

2.2.2018

Kirjoittanut LottaDoo Espoo, Finlandia

Kaunis hotelli ja vesipuisto

Olimme yhden yön 10- ja 8-vuotiaiden lasten kanssa. Hotelliyö sisältää aina pääsyn Lost Chambers akvaarioon sekä Aquaventures vesipuistoon. Oikeus alkaa heti saapuessa ja päättyy vasta lähtöpäivän iltana: päästiin siis kahtena päivänä puistoon joka oli tosi kivaa! Palvelu oli erinomaista ja huone 10krs todella kaunis ja tilava, merinäköalalla. Rauhallinen yöaikaan. Ravintoloita on paljon, ja hyvin erihintaisia. Aasialaisessa esim eri bowl-tyyppiset annokset pieninäkin riittäviä jaettavaksi ja herkullisia. Ei otettu buffet-aamiaista joka oli noin 35e/hlö vaan syötiin Illy-kahvilassa valtavan akvaarion äärellä. Jos taas haluaa oikein fiilistellä ruuan kanssa, niin uskoisin sen kannattavan. 15v juhlapäivämme muistettiin huomaavaisesti, kiitos oikein paljon hotellille siitä! Ylipäänsä kokemus palvelusta oli plussaa ja tippirahaa kannattaa varata siivoojaa ja matkalaukkupalvelua varten: itse ei tarvitse yhtäkään laukkua kantaa, vaan kaikki hoidetaan niin ihanasti saapuessa sekä lähtiessä <3 Suosittelen todella, menisin uudestaan! Tekemistä on paljon, ulkoilmaleffoja koko perheelle, rantafudista, shoppailua, musiikkia jne. Taksilla pääsi hyvin, maksoi noin 10e / 20min ajo sieltä mistä lähdimme. Ja loppuun vielä: paikka on näkemisen arvoinen, hyvin kaunis äänimaailmaa ja tuoksuja myöten. Kiitos Atlantis!

 
17.5.2017

Kirjoittanut Norttiman Hollola, Suomi

Viikko Atlantiksessa

Olimme perhelomalla Atlantiksessa Tammikuussa. Itse hotelli on valtavan kokoinen kokonaisuus kaikkine ravintoloineen ja ostoskatuineen. Huone meillä oli 18. kerroksessa merinäköalalla. Huoneet ei sinänsä ole mistään kauneimmasta päästä, mutta merinäköala sai unohtamaan sen. Uskoisin että näköala olisi vielä hienompi jos olisi ottanut merinäköalan sijaan palmusaarinäköalan. Palvelu hotellissa on erinomaista. En oikeestaan koskaan ole saanut missään yhtä hyvää palvelua. Uima-altaat, uimaranta ja vesipuisto ovat hotellilla loistavat. Vaikka olimme pahimpaan turistirysään niin silti kaikkiin mahtui erittäin hyvin. Ainoana miinuksena oikeestaan sanoisin hotellin hintatason. Ravintolat ja yms. ovat hotellilla erittäin kalliita. Siksi suosittelen ehdottomasti ottamaan puolihoidon niin ei tarvi koko reissubudjettia laittaa ruokaan. Toisaalta myös hotellin sijainti ei ole mikään paras mahdollinen ja aina kun halusi jonnekkin mennä hotellilta, niin sai taksissa istua 15-30 min. Lähin ruokakauppa on hotellilta noin 2km päässä ja alkuun taksikuskeilla ei ollut mitään käsitystä että missä sellainen kauppa on. Suosittelen kyllä hotellia etenki perhelomille ja sellaisille jotka aikoo hotellilla olla suurimman osan reissustaan. Muuten sanoisin että hotelli on kaikinpuolin 10/10!

 
11.12.2016

Kirjoittanut ReijoS1955 Järvenpää, Suomi

Rento meininki hienossa hotellissa

Hotellin yleiset tilat, ostoskadut sekä vesipuisto loistavat. Huoneet tilavat, hyvin varustellut mutta jo vanhanaikaiset. Huonetyypeissä vaihtelee vain näköala, mutta sekin on kaikissa hyvä. Kakkoskerroksessa voi tulla palmut eteen, mutta niissä on tilava parveke. Ylemmissä kerroksissa joissain huoneissa on kapea parveke, mutta silloin huone on vastaavasti pienempi. Puutarha,- ja harrastusalueet hienot. Molemmat uima-allasalueet laajat, mutta rauhattomat. Aurinkotuolit liian tihein välein. Uima-altaat matalat ja tehdyt lapsia varten, aikuinen ei oikein pysty uimaan. Ranta-alueilla hyvin tilaa. Adults only aluetta jää kaipaamaan. Ala carte ravintolavalikoima hieno, palvelu ja ruuan laatu myös. Sen sijaan Buffet ravintolat vanhanaikaiset ja meluisat. Astioita ei ehditä keräämään kunnolla pöydistä ja likaiset astiat säilötään ruokapöytien viereen avoimille tiskeille. Jonoja muodostuu. Ulkotiloissa linnut häiritsevät pahasti. Ruokavaihtoehtoja kyllä riittää. Hintataso on korkea (olut 13€, halvin viini 60€, lounasalaatti 20€) vaikkakin palvelu ja laatu ok. Matkatoimistojen kautta saatava "ilmainen" puolihoito todella kannattaa. Hotelli on selvästi suunnattu lapsiperheille, vaikkakin pareja on paljon. Pienestä kritiikistä huolimatta hotellia kannattaa kokeilla ainakin kerran.

 
30.10.2016

Kirjoittanut juha_ronkko Lahti, Finland

Syysloma 20-27.10.2017

Hotelli aivan täynnä. Meillä oli Imperial paketti ja emme edes saaneet siihen kuuluvaa huonetta.(Normi perhehuone, ei edes parveketta) Imperial kerros erikseen ja se oli ylibuukattu. Imperial Clubi koko ajan täynnä ja osan aika kun, esim ilmaiset alkoholit, niin sisään ei otettu...ohjattiin toiseen paikkaan, missä eivät edes tienneet, että pitäisi juomat sisältyä. Muuten hulppeat puittet, mutta emme tätä voi suositella. Vesipuisto ok, mutta esim Delfiinien kanssa uiminen 2aikuista ja 2 lasta hinta yli 800e ja tähän päälle valokuvapaketti 535e...julkista ryöstöä. Perhe Lahdesta.

 
15.4.2016

Kirjoittanut J_Roguefort808 Tampere, Suomi

Monipuolisin lomakeskus

Asuimme Atlantiksessa viikon huhtikuun alussa. Matkaa suunnitellessa tuli "pakkomielle" tästä hotellista joten Atlantikseen mentiin. Hotelli on valtava mutta silti hallittavan kokoinen. Monessa pienemmässä hotellissa on pitempi matka hissiin kuin tässä, vaikka huoneemme olikin aivan uloimmassa kulmassa. Ensimmäinen buffetravintola oli muutaman askeleen päässä hissistä. Ruoka hyvää, useimmiten erinomaista. Huone oli edullisinta tasoa mutta silti suomen "kämp-tasoa", paitsi ehkä vähän isompi. Iso vaatehuone/walk in closet, iso kylppäri jossa wc ja suihku omissa kopeissaan. Kylpyammeesta näköala merelle ja huoneen ikkunasta samaten. Pervekkeelta näkymä palmusaarelle. Sinällään ihan sama mitä tämän hotellin huoneen ikkunasta näkyy. Sanoisin että huoneessa ei tule paljon vietettyä aikaa, tekemistä on niin valtavasti. Mutta on näkymä sitten merelle tai palmusaarelle, sitä katselee mielellään. Huoneessa tehokas ilmastointi joten hikoilla ei tarvi. Huoneessa aina maksuttomia vesipulloja ja siivoojat hoitavat hommansa huomaamattomasti ja asiallisesti. Hotellissa tekemistä runsaasti. Viikon lomalla ei ole tarvetta edes poistua hotellista. Hotellissa on erinomainen ja iso vesipuisto johon hotellin asukkaat pääsevät veloituksetta, delfiinilahti jossa pääsee uimaan ja sukeltamaan delfiinien kanssa (melko kallista tosin), samoin vastaava merileijona "hommeli". Löytyy kalliita merkkiliikkeitä ja edullisempia myös. Löytyy sellaiset merkkikellovalikoimat että Helsingin Lindrooskin kalpenee! Hotellissa myös (asukkaille maksuton) Atlantisteemainen lost chambers akvaario jossa 65000 kalaa ja vastaavaa merenelävää. Akvaarioon pääsee myös snorklaamaan ja sukeltamaan. Hotellista löytyy myös kuntosali, kylpylä, ferrareita, bentleytä ja lamborghinia vuokrattavaksi jne... Kaikkea mitä kuvitella saattaa. Ja mitä hotellilta ei löydy, löytyy edullisen taksimatkat päästä joko Mall of Emirates tai the Dubai mall ostoskeskuksista. Hotellissa on hyvät allasalueet ravintoloineen. Jos kaipaa rauhaa, sitä löytyy 1,6km pituiselta valkohiekkaiselta rannalta. Sopii pariskunnille ja erityisen hyvin perheille. Voin suositella sekä hotellia että Dubaita!