Aloft Palm Jumeirah - Kesä

apollo mondo enjoy

  • Upea näkymä
  • Puolihoito sisältyy hintaan
  • Apollo Mondo Enjoy-hotelli

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Trendikäs Aloft Palm Jumeirah sijaitsee palmun muotoisen Palm Jumeirahin itäisellä puolella. Nauti merinäköalasta ja ihaile maailmankuulua Burj Al Arabia hotellin allasalueelta. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Enjoy-valikoimaamme, johon olemme valinneet hotelleja paikallisella vivahteella. Täällä pääset kokemaan trendikkään Dubain, maistelemaan paikallisia herkkuja ja nauttimaan viihteestä useampana iltana viikossa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Hyvät ruoat.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 438 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalue, jossa näkymä merelle ja Burj Al Arabiin. Lämpösäädelty allas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Erillinen katettu lastenallas. Allasbaari, jossa tarjolla snacksejä. Yksityinen No'shu Beach -ranta.

Hotellissa on useita ravintoloita. Pääravintola East & Seabord tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Tarjolla on niin buffet- kuin à la carte -ruokaa paikallisesta keittiöstä. Luchador Cantina & Cocktailissa voit maistella meksikolaisia herkkuja ja täällä on myös kattoterassi näkymillä Dubain kaupunkiin. Vuorokauden ympäri oleva kioski, josta voi ostaa pientä purtavaa sekä baareja, joista yhdessä tarjolla on vesipiippuja.

Iltaviihdettä 3-5 krt/vk. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali (ikäraja 14 vuotta). Hierontaa lisämaksusta. Leikkipaikka. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Päivittäin hotellibussi Jumeirah Beach Residencen julkiselle rannalle, Marina Mall- ja Mall of the Emirates -ostoskeskuksiin ja Atlantis -hotellin Aquaventure -vesipuistoon. Paikallisliikennettä. Hotellin viereisellä alueella on käynnissä rakennustyömaa, joka saatetaan kokea häiritsevänä.

Täältä voit lukea lisää Apollo Mondo Enjoy.

Ateriat

Puolihoito.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi