Sheraton Jumeirah Beach Resort - Kesä 2019

  • Rannalla
  • Spa
  • Osta All Inclusive tai täysihoito

Juuri nyt

Varaa kahden hengen huone, niin saat merinäköalan ilman lisämaksua. Koskee uusia varauksia välillä 9.8.-31.8. matkustusajankohdalle 10.8.-30.9. Huomioithan, ettei sinun tarvitse tällöin valita merinäköalaa varauksen yhteydessä.

Sheraton Jumeirah Beach Resortissa asut tasokkaasti. Dubai Marinan mittakaavassa, tämä hotelli kuuluu pienempien joukkoon. Täällä asut aivan rannalla. Hotellissa on neljä ravintolaa, useita urheiluaktiviteetteja ja mukava allasalue. Sijainti on trendikkäällä The Walkin satama-alueella, josta löytyy hyvät ostosmahdollisuudet ja viihdettä.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Clubhuone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2554 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sheraton Jumeirah Beach Resort sijaitsee Jumeirah Beachilla ja on yksi alueen vanhimmista hotelleista. Täällä on ihana allasalue erillisellä lastenaltaalla sekä suuri palmujen reunustama puutarha.

Hotellialueella on neljä ravintolaa, joista yhdessä tarjoillaan kansainvälistä ruokaa noutopöydästä tyylikkäässä ilmapiirissä. Tarjolla on myös mukavia teemailtoja, missä tarjoilla on ruokaa ympäri maailmaa. Yksi ravintoloista tarjoilee perinteisiä annoksia italialaisesta keittiöstä. Hotellialueella on myös Al Hadiqa, mikä tarjoilee libanonilaista ruokaa sekä kiinalainen ravintola. Pöytävaraus vaaditaan à la carte-ravintoloihin. Hotellissa on myös kahvila, mikä on auki vuorokauden ympäri ja täällä on tarjolla pientä purtavaa sekä baari. Hotellissa on usein elävää musiikkia ja viihdettä.

Hotellin oma lastenkerho 4-12-vuotiaille englanninkielisellä henkilökunnalla. Leikkipaikka. Useita urheiluaktiviteetteja, kuten rantalentopalloa, squashia ja jalkapalloa maksutta. Armonia Spassa tarjolla on hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kauneushoitola. Maksuton sauna. Maksuton kuntosali mikä on auki vuorokauden ympäri.

Vastaanotto ja huonepalvelu (lisämaksusta) vuorokauden ympäri. Maksuton wifi. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotelli sijaitsee trendikkäällä The Walkin ostosalueella satamassa, missä on paljon kauppoja ja viihdettä. Noin 4 kilometriä Marina Malliin (noin 5 minuuttia taksilla). Noin 25 kilometriä Dubain keskustaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Puolihoito. All Inclusive tai täysihoito lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintola Palm Gardenissa, klo 06.30-11.00.
  • Lounaspöytä ravintola Palm Gardenissa, klo 12.30-15.30. Perjantaisin klo 13.00-16.00.
  • Illallispöytä ravintola Palm Gardenissa, klo 19.00-22.30. Illallispöydän voi vaihtaa 75 AED/aikuinen alennukseen hotellin á la carte -ravintoloissa: Ciao Ristorante Italiano, Paecock ja Al Hadiqa. Pöytävaraus vaaditaan.
  • Välipaloja ja jäätelöä allasbaari Azuressa, klo 11.00-17.30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 12.00 eteenpäin.
  • 50% alennus spa-hoidoista Armonia Spassa.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Ostaessasi täysi- tai puolihoidon Sheraton Jumeirah Beach Resortissa, ateriat tarjoillaan buffetravintolassa. Voit myös nauttia ateriat valmiiksi määritellystä ruokalistasta italialaisessa ja kiinalaisesssa a la carte-ravintolassa. Mikäli haluat nauttia a la carte -ravintolassa muita aterioita kuin valmiiksi määritellysssä ruokalistassa, voit maksaa ylimenevän osuuden. Tällöin hyvitetään laskusta 100 AED. Libanilainen ravintola ei sisälly puoli- tai täysihoitoon. Tässä ravintolassa ateriat maksetaan erikseen.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.