1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Ramada Plaza Jumeirah

  • Kattoterassi upealla näkymällä Dubai Marinaan
  • Lähellä rantaa
  • Hyvä sijainti

Hyödynnä aikaisen varaajan etu! Varaa talviloma hyvissä ajoin ja hyödynnä -50 € /hlö etu.

Etu koskee talven 2019-2020 Arabiemiraateissa, Fuerteventuralla tai Gran Canarialla 1 ja 2 viikon rantalomia. Koskee lomia 9.10.2019 alkaen. Koskee vain uusia varauksia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on voimassa toistaiseksi.

Ramada Plaza Jumeirah Dubaissa on hieno ja moderni hotelli, mikä sijaitsee tunnetulla The Walkin ostosalueella. Hotellissa voit majoittua kahden hengen huoneissa tai huoneistoissa. Hotellin kattoterassilta on upeat näköalat Dubai Marinan yli.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Yksiöitä 1-3 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Erittäin ystävällinen henkilökunta Sijainti Maukasta ruoka
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2622 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ramada Plaza Jumeirah on kivenheiton päässä hiekkarannasta ja kuuluisasta The Walk -ostoskadusta. Hotellilla on hieno, pieni allasalue, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot ja pyyhkeet. Rantapaketti, johon sisältyy patja, aurinkovarjo ja pyyhe lisämaksusta.

Hotellissa on buffet-ravintola ja kolme à la carte -ravintolaa, brasilialainen Fogueira, amerikkalainen Speakeasy sekä libanonilainen Sama Lounge. Hotellissa on myös baari, snackbaari sekä kahvila. Maksuton fitnesskeskus. Noin 25 kilometriä Dubai Downtowniin missä on Dubai Mall ja Burj Khalifa. Maksuton hotellibussi Mall of Emirates-ostoskeskukseen kahdesti päivässä, varattavissa vastaanoton kautta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai täysihoito lisämaksusta. Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli haluat ostaa puoli- tai täysihoidon uutenavuotena. Uudenvuoden illalliseen lisätään lisämaksu.

Hyvä tietää

Alle 21-vuotiaat eivät voi kirjautua hotelliin ilman vanhempien seuraa.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.