1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Nikki Beach Resort & Spa

Nikki Beach on korkeatasoinen rantahotelli, josta on näkymät Persianlahdelle ja Dubain siluettiin. Hotellissa yhdistyy elegantti ja yksinkertainen tyyli luonnon inspiroimiin materiaalivalintoihin. Hemmottele itseäsi gourmet-ravintoloissa ja spassa tai vain nauti olostasi tyylikkäällä allasalueella.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 888 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 6,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nikki Beach on elegantti hotelli, jossa on suuri allasalue aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Aurinkotuoleja myös altaassa. Jacuzziosio. Huomioithan, että hotellissa ei ole lastenallasta.

Beach club hiekkarannalla, jossa allas sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot hotellin vieraille. Täältä löytyvät myös balilaiset aurinkovuoteet, swim up-baari, shisha-terassi, lounge sekä ravintola, joka on saanut inspiraationsa ympäri maailman.

Nauti illallisesta karibialaisessa Key West-ravintolassa, jossa on Latinalaisen Amerikan vivahteita sekä useita eri rommeja. Voit vierailla myös Nikki Privéssä, joka tarjoilee modernia aasialaista ruokaa, Café Nikki on bistro, jossa on hyvän ruuan lisäksi kaunis näköala. Yökerho ja huonepalvelu ympäri vuorokauden.

Maksuton kuntosali. Spa, josta löytyy kolmas allas sekä hoitoja lisämaksusta. Vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta. Keskustaan noin 15 minuutin taksimatka. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.