1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Mövenpick Jumeirah Beach

  • Lähellä rantaa
  • All Inclusive tai puolihoito lisämaksusta
  • Lähellä The Walk-rantabulevardia

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotelli Mövenpick Jumeirah tarjoaa mukavat puitteet rennolle rantalomalle. Hotelli sijaitsee tunnetulla The Walk-rantakadulla ja nurkan takana sinua odottaa hyvät ostosmahdollisuudet sekä ravintolat. Hotellissa on myös spa, jossa voit nauttia rentouttavista hoidoista.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Executive-huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Erinomainen sijainti, siistit tilat, hyvä palvelu ja tasokas ruoka/juoma.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3975 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Mövenpick Jumeirahissa yhdistyy kaupunki ja rantaelämä. Täällä vietät päivää mukavalla allasalueella, missä on maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä. Maksuton rantapaketti, jonka voi noutaa hotellin tiskiltä rannalla, sisältää varjon, pyyhkeen ja vettä.

Hotellissa on kolme ravintolaa, mitkä tarjoilevat erilaisia aterioita, kaksi baaria ja kahvila. Buffetravintola The Talk tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. toisen kerroksen ravintola Soul on saanut vaikutteita Amerikasta. Hotellissa on myös allasbaari, jossa voit nauttia virkistäviä juomia ja pientä syötävää. Urheilusta pitäville löytyy West Beach Bistro & Sports Lounge, joka näyttää urheilua ja tarjoilee bistro-tyyppistä ruokaa. Täällä voi myös pelata biljardia maksutta. Mikäli haluat herkutella annoksella Mövenpick-jäätelöä, ottaa rennosti kahvikupin äärellä tai nauttia tuorepuristettua mehua, onnistuu tämä Falls Lobby Lounge & Terracessa. Voit istua joko ilmastoidussa aulassa tai sisällä katsellen näkymää The Walkille.

Maksuton fitnesskeskus ja sauna. Maksuton wifi. Maksuton bussikuljetus Mall of the Emirates-ostoskeskukseen. Suosittelemme varaamaan paikan päällä bussikuljetukset etukäteen. Kampaamo, hieronta ja kylpylähoidot lisämaksusta. Huonepalvelu lisämaksusta. Pieni tie ylitettävä rannalle mentäessä.

Ateriat

Aamiainen. Uudenvuoden illallinen. Puolihoito, täysihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:
-Aamiaispöytä, klo 6.30-11.00 ravintola The Talkissa
-Lounaspöytä, klo 12.30-15.00 ravintola The Talkissa
-Illallispöytä, klo 18.30-23.00 ravintola The Talkissa
-Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 12.00-24.00 ravintola The Talkissa ja allasbaarissa.

Ramadanin aikana tarjoillaan alkoholittomia juomia ravintola The Talkissa ja allasbaarissa. Alkoholijuomia tarjoillaan Ramadanin aikana vain West Beach Bistro & Sports Loungessa klo 19-24.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumista varten on käytettävä hotellin ranneketta.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä. Dubai on kasvanut räjähdysmäisesti ja monia rakennushankkeita on meneillään ympäri Arabiemiirikuntia. Hotellialueen ulkopuolella olevat rakennustyömaat saatetaan kokea häiritsevinä.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.