Media One

  • Puolihoito lisämaksusta
  • Moderni hotelli
  • Allas ja terassi

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Media One on moderni hotelli hyvällä paikalla Dubai Media Cityssä, lähellä Dubai Marinaa. Täällä majoitut tyylikkäissä huoneissa kävelymatkan päässä Dubai Marina Mallista ja Nakheel Metro Stationista. Tervetuloa!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Siisti, hyvät kulkuyhteydet metroon ja trammille
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5159 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Media One on värikäs ja eläväinen hotelli keskeisellä sijainnilla Dubaissa. Hotellilta löytyy kaikki ainekset hauskaan loman viettoon. Terassilla on suuri allasalue, maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Voit nauttia Miamista inspiraatiota saaneessa Coco Lounge -allasbaarissa altaan vierellä virkistäviä juomia tai pientä purtavaa.

Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja. Ravintolassa Qwerty on tarjolla kansainvälisiä annoksia. Täällä järjestetään usein tapahtumia, kuten happy hour tai musiikki-illat. Kahvilassa tarjoillaan maukasta aamiaista ja lounasta päivisin, kun taas iltaisin tarjolla on suolaista naposteltavaa ja jaettavia annoksia. Terassilla on baari Garden on 8, jossa näytetään urheilutapahtumia isolta näytöltä ja hanasta saa erilaisia oluita. Parasta kahvia on espressobaarissa M12Go. Rakennuksen yläkerrassa sijaitsee suosittu yökerho, ON42.

Maksuton wifi Apollomatkojen asiakkaille. Kuntosali. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Kampaaja. Kävelymatka Barasti Beachille, Dubai Marinaan, Dubain Marina Mall-ostoskeskukseen ja Nakheel Metro Station-asemalle. Musiikki ja äänet läheisistä baareista voidaan kokea häiritsevänä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiainen (osittain buffet, osittain valmis aamiaislista). Puolihoito.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.