Kokemuksia Hilton Dubai The Walk -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 8 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta, sijainti ja siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Hilton Dubai The Walk -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

3979 arvostelua
Erinomainen
 
2345
Erittäin hyvä
 
1097
Hyvä
 
322
Ei kovin hyvä
 
112
Huono
 
103

Viimeisimmät 5 arviota

5.7.2019

Kirjoittanut Tintturalla Tampere, Suomi

Ystävän kanssa lomalla

Hotelliin sisäänkirjautuminen oli huono kokemus. Asiakaspalvelija tyly ja meille luvattiin soittaa kun huone olisi valmis. Soittoa ei kuulunut. Huone oli todella suuri ja mukava. Kuluneisuutta oli havaittavissa ainakin kylpyhuoneessa. Sängyt olivat laadukkaat. Siivous oli hyvää ja huoneeseen tuotiin juomavettä päivittäin. Tossuja olisin kaivannut. Aamiainen oli monipuolinen ja palvelu yleensä sujuvaa. Käytimme yleensä rantahotellin uima-allasta ja rantaa. Hotellin oma uima-allas aika pieni ja siksi olikin hienoa että käytössä on kahden hotellin ravintolat ja altaat. Ihan hyvä lomakokemus, mutta kuluneisuutta oli havaittavissa myös hotellin yhteisissä tiloissa.

 
20.3.2019

Kirjoittanut mikkoa876

Oikein hyvä perushotelli

Sijainti todella hyvä, helppo saapua ja lähteä taksilla sekä jalkaisin Marinan ja rannan alueille. Aamiainen hyvä. Viereisen resortin allasalue ja oma ranta hyvät. Hissien toiminta uskomattoman huonoa. Välillä tuntui etteivät ne ikinä pysähdy kohdalle.

 
16.2.2019

Kirjoittanut 222heikkie Lahti, Suomi

Hyvä sijainti, hidas & kömpelö respa

Hotellilla on oma ranta (yhteinen toisen Hiltonin kanssa) josta iso plussa. Tornimaisesta hotellista on hyvät näkymät vaikkei siellä kauheasti nähtävää ole. Huoneet ovat siistejä ja ilmeisesti kautta linjan tilavia. Hissi on todella hidas, tai niitä on vain yksinkertaisesti liian vähän. Respan toiminta oli amatöörimäistä. Check out kesti valehtelematta ainakin 10 min. Kaverilta kesti vartin. Ja kuitti jäi toimittamatta sähköpostiin. Wifi salasanat unohtui antaa.

 
9.12.2017

Kirjoittanut leijonakuningas Helsinki, Suomi

Hilton Dubai The Walk

Hilton Dubai The Walk hotellin sijaitsee lähellä rantaa, kävellen noin 2 min. Hotellin ravintoloissa tarjottava ruoka oli herkullista ja vaihtelevaa. Eniten pidin aamiaisista, koska tarjolla oli kaikki täydelliseen aamiaiseen. Numerot ovat hyvin tilavat ja sängyt pehmeät. Meidän neljän hengen huoneistossa oli kolme vessaa, joissa kahdessa oli suihku ja kylpyamme. Lisäksi huoneistossa oli keittiö ja "olohuone". Huoneita siivottiin päivittäin. Henkilökunta ja siivoojat mukavia. Wifi toimi hyvin kaikkialla Hotellissa. Hotellissa oli myöskin hyvä kuntosali.

 
21.9.2020

Kirjoittanut L0vingL0nd0n Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

A Very Pleasant Stay

We stayed here for 2.5 weeks pre lockdown and had a wonderful time. The hotel is conveniently located on the walk with many places to eat and shop all within walking distance. The hotel rooms are well kept and in very good condition. We stayed in the 2 bedroom sea view apartment on one of the higher floors and the apartment itself was incredibly spacious with a fully functional kitchen and a lovely balcony. The lounge are was very spacious with enough seating for up to 8 people. The was also a large dining table. The onsite food was very nice, and the pools were generally quite through the day and the pool side area was kept very clean and tidy. The food onsite was also delicious, we has a lovely meal at the thai restaurant. The beach is right across the road albeit very busy. May be better off finding another beach if you don't like crowded beaches. All in all a very good stay and would highly recommend. The staff were very friendly. Only negative point ( no fault of hotel) is the area is very busy at night and getting a cab to the hotel can be pain due to sitting in traffic, we noticed a lot of cabs don't like driving on the walk during peak times either. Weather permitting I recommend getting close by and walking the last few 100 meters as it is a very pleasant and vibrant area.