1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Hilton Dubai The Walk - Talvi 18/19

  • Yksityinen ranta
  • Tasokas huoneistohotelli
  • Lähellä The Walkin ostosaluetta

Huoneistohotelli Hilton Dubai The Walkissa yhdistyy niin ranta- kuin kaupunkiloma. Hotelli sijaitsee tunnetulla The Walkin satama-alueella, mistä löytyy kauppoja, kahviloita ja viihdettä. Käytettävänäsi on lisäksi sisarhotellin palvelut kuten ravintolat, spa ja allasalue.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Yksiö 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kolmio 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Nära stranden.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3583 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hilton Dubai the Walk on viihtyisä ja perheystävällinen hotelli aivan uudella samannimisellä rantakadulla. Hotelli on on rakennettu yhteen Hilton Dubai Jumeirahin kanssa ja vieraiden käytettävissä on molempien rakennusten palvelut. Kaksi allasta, joista toinen sijaitsee lähellä päärakennusta. Toinen allas erillisellä lastenaltaalla sijaitsee sisarhotellissa. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet molemmilla altailla. Hienolle hiekkarannalle on vain noin 20 metriä.

Hotelli jakaa ravintolat sisarhotellin kanssa ja täältä löytyy esimerkiksi buffetravintola Hartisan, italialainen à la carte-ravintola Crave ja latinalaisamerikkalainen Pachanga liharavintola. Rannalla on hotellin rantabaari Wavebreaker ja kymmenennessä kerroksessa Pure Sky lounge & Dining, mistä on upeat maiset Arabianlahden yli.

Wifi lisämaksusta. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho. Pelihuone. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton kuntosali, avoinna ympäri vuorokauden. Spa erilaisilla hoidoilla lisämaksusta. Kampaaja. Maksuton sauna. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla satamassa lähellä kahviloita, liikkeitä ja viihdettä. Mall of the Emirates on noin 13 km päässä ja Dubai Malliin ja Burj Khalifaan on noin 25 km.

Ateriat

Puolihoito. Täysihoito (Dine Around eli voit valita valmiista menuista eri ravintoloissa tietyllä summalla) lisämaksusta. Aikuisten ostaessa täysihoidon syövät lapset (2-11 vuotta) 1 eurolla.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä. Lähistöllä rakennustyömaa.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.