Hilton Dubai Jumeirah

  • Korkeatasoinen
  • Rannan läheisyydessä
  • Lapset syövät eurolla

Tervetuloa Hilton Dubai Jumeirahiin, joka sijaitsee aivan rannalla ja tunnetulla The Walk -ostoskadulla. Täältä löytyy palveluita sekä ravintoloita. Hotellissa on ihana kylpylä ja auringonlaskua pääset ihastelemaan raikkaan juoman parissa hotellin kymmenennestä kerroksesta, josta on hienot näkymät yli Persianlahden.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Palvelu, siisteys, sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6340 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Hilton Dubai Jumeirah on mukava ja lapsiystävällinen hotelli aivan Jumeirah Beachilla. Allasalueelta löytyy erillinen lastenallas, aurinkotuoleja- ja varjoja. Kaunis puutarha, jossa kasvaa palmuja.

Buffetravintola, italialainen à la carte -ravintola, latinalaisamerikkalainen ja pihviravintola. Aulassa on moderni kahvila, joka tarjoilee mm. iltapäiväteetä. Sporttibaari. Kymmenennessä kerroksessa on baari, josta on hienot maisemat merelle. Hotellilla on myös kuubalainen baari.

Maksuton fitnesskeskus, joka on auki vuorokauden ympäri. Kylpylä, jossa erilaisia hoitoja lisämaksusta. Maksuton sauna. Leikkipaikka. Maksuton wifi aulassa. Hotelli sijaitsee lähellä trendikästä The Walk -satama-aluetta, jossa on ravintoloita ja kahviloita sekä suuri tarjonta ostosmahdollisuuksia ja viihdettä. Hotelli sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Burj Khalifasta ja Dubai Mallista. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Parturi. Lastenkerho. Paikallisliikennettä. Monet yllä olevista palveluista jaetaan sisarhotellin Hilton Dubai the Walk kanssa.

Ateriat

Puolihoito. Uuden vuoden illallinen. Täysihoito (Dine Around eli voit valita valmiista menuista eri ravintoloissa tietyllä summalla) lisämaksusta vain talvikaudella. Aikuisten ostaessa täysihoidon syövät lapset 1 eurolla.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2019 ei ole ostettavissa täysihoitoa lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa