1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Habtoor Grand Beach Resort & Spa, Autograph Collection - Talvi 18/19 -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Arja ,
Lappeenranta

+
Sijainti, oma rauhallinen ranta ilmaisine rantatuolineen, loistavat ruokailupaikat ja ruoka, siisteys, palvelualttius. Huone jonka tultuamme tarjottiin parempana meille(lisämaksulla) osoittautui erinomaiseksi valinnaksi.
-
Rakennus ja musiikkimelu 12 kerrokseen asti. Hotelillamme eka päivänä ollut opas ei puhunut suomea, eikä hotellissa ollut Apollomatkojen " opaskirjaa" lainkaan, josta jotain asioita olisi ollut kiva tarkistaa, oli selkeä puutos!!

Vahvistettu asiakas: 2019-02-13


9 10:stä

,

+
+ Allasalue + oma ranta + ystävällinen henkilökunta
-
- naakat veivät lautaselta ruoat resortin aamupalalla, jos nautti aamiaista ulkona

Vahvistettu asiakas: 2019-02-13


9 10:stä

Heli,
Keuruu

+
Ystävällinen palvelu.Erittäin siistiä. Uima-allas oli siisti ja palvelu hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-04


9 10:stä

jari,
kotka

+
hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


9 10:stä

Jasmiina ,
Helsinki

+
Palvelu ensiluokkaista ja ystävällistä. Huone pidettiin todella siistinä. Ranta ja allasalue olivat erinomaiset ja aktiviteetteja riitti. Ruoka oli poikkeuksellisen hyvää kaikissa hotellin ravintoloissa, jopa buffetissa.
-
Resort-puolen huoneisiin kantautui melua iltaisin viereisestä yökerhosta, varsinkin viikonloppuna. Myös viereisen hotellin rakennustyömaalla aloitettiin työt aikaisin aamulla, jolloin sieltä kantautuvat äänet herättivät. Korvatulpat olivat tarpeen.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


9 10:stä

Selma,
Kuopio

+
Palvelualtis ja kohtelias henkilökunta, siisti, hyvällä paikalla ja hyvä uima-allasalue.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


10 10:stä

Kaisa,
Jyväskylä

+
Hotellialueen laajuus. Hyvä palvelu. Siisti.
-
Aamupalassa ei ollut juurikaan vaihtuvuutta.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-21


8 10:stä

Martti,
Turku

+
Klubimahdollisuus
-
Apollomatkat ei ilmoittanut että klubiasiakkaalle kuuluu ilmaiset lentokenttäkuljetukset.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-16


9 10:stä

Katja,
Helsinki

+
Iso puutarha- ja ranta-alue. Club loungen palvelut mukavat.
-
Siivous ei ollut aivan 10 pisteen arvoinen - huoneesta vietiin toinen kylpytakki ja bide-altaan pyyhe kesken viikon, eikä tuotu takaisin. Yhtenä päivänä wc-paperia ei täydennetty.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-05


9 10:stä

Isto,
Savonlinna

+
Yllä luetellut
-
Juomien ja ruokien hinnoittelu

Vahvistettu asiakas: 2018-11-26


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Habtoor Grand Beach Resort & Spa, Autograph Collection - Talvi 18/19 -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

4743 arvostelua
Erinomainen
 
2780
Erittäin hyvä
 
1107
Hyvä
 
416
Ei kovin hyvä
 
232
Huono
 
209

Viimeisimmät 5 arviota

16.2.2019

Kirjoittanut tiinasiika Dubai, Arabiemiirikunnat

Etelänmatkalla- lomalla

Wau mitä palvelua, loistoa...kaikkea! Erittäin ystävällisiä, kivoja ihmisiä töissä: Ali & Salah & Masud Siisti, hieno uima-allasalue ja oma uimaranta. Huone hieno kaikkine koristeineen - ylellinen! Parveke ei ollut oleskelua varten, eipä ollut aikaakaan siellä olla. Ravintolat täynnä mitä erilaisimpia herkkuja! Jooseppi ja Tiina kiittävät!

 
27.1.2019

Kirjoittanut Myllybeach

Hienolla alueella oleva viihtyisä hotelli

Hotellin sijainti on erinomainen, koska niin ranta-alue kuin metrokin ovat lähellä. Hotelli ei ole uusi, mutta siisteystaso on erittäin hyvä. Thank you for Rakesh for excellent cleaning! Ranta-alue on todella siisti, vesi puhdasta, ja alueella on mukava lenkkeillä tai nauttia muuten auringosta. Matkustimme tammikuussa, ja meille sää oli erinomainen noin 22-28 astetta eli ei liian kuuma, mutta kuitenkin sopiva auringossa oleiluun yms. Hotellilla on suurehko allasalue lähellä rantaa sekä toinen allas 3. kerroksessa. Käytimme enimmäkseen 3. kerroksen allasta, koska huoneemme sijaitsi ko. kerroksessa, ja huoneesta oli suora uloskäynti allasalueelle. Ruoka oli erittäin monipuolista ja maittavaa. Aamiaispöydästäkin löytyi eri maiden aamupaloja, mm. intialaista ruokaa, sekä tietysti kaikkea perinteistä aamupalaa. Illallispöydässä oli joka ilta jokin teema, mm. merellinen tai meksikolainen ruoka, ja herkut sen mukaisia. Jälkiruokapöytä oli myös upea. Ateriointikin oli siten todella mukavaa tässä hotellissa. Palvelu Receptionissa oli hyvää, saimme sieltä aina neuvoja, mm. bussikuljetuksista suurimpiin ostoskeskuksiin. Tosin käytimme kuitenkin metroa, mutta myös bussilla olisi päässyt kolmeen eri ostoskeskukseen. Miinuksena se, että parina iltana huoneeseemme kuului kova melu allasbaarista hotellilta, sekä jostakin läheisestä diskosta. Käytin korvatulppia, ja sain nukahdettua. Onneksi muut yöt olivat aivan rauhallisia.

 
26.11.2018

Kirjoittanut DoubleBogey72 Ylöjärvi, Suomi

Syyslomalla

Meitä oli viisihenkinen perhe ja asuimme kahdessa vierekkäisessä huoneessa jotka saatiin yhdistettyä väliovella. Huoneet olivat hyväkuntoiset. Ainoastaan parvekkeelle olisi kaivannut muutaman penkin jossa istuskella varsinkin iltaisin kun ei ollut enää liian kuuma. Torstai ja perjantai iltoina rannan yökerhoilta kuului vahvasti diskomusiikki, joka voi häiritä herkkäunisempaa. Muut illat olivat rauhallisia. Allasosastolta järjestyi aina hienosti paikat allaspoikien toimesta, ei tarvinnut taistella paikoista. Iso plussa heille! Hotellin ranta oli lyhyen kävelyn päässä. Ranta siisti, mutta tuolloin oli meduusoja, joista varoiteltiin kyltein. Uitiin meressä joka päivä, pari meduusaa nähtiin. Sama vaiva oli Dubain muillakin rannoilla tuolloin. Palvelu ja siivous hotellissa erinomaista. Hiukan oli kallis hotelli, mutta tuntui että rahalle sai myös vastinetta. Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Puolihoitoon kuuluvat aamiainen ja päivällinen olivat hyviä. Päivällisen olisi saanut vaihtaa myös muihin ravintoloihin, mutta me söimme aina buffetissa. Menu oli sopivan vaihteleva eri teemojen mukaan.

 
24.10.2018

Kirjoittanut Footprints829671

Syysloma

Hyvä hotelli ja ystävällinen henkilökunta. Allasalueella paikoittain hieman outoa hajua. Ranta hieman kaukana allasalueesta, joten ei tullut paljoa käytettyä. Hyvät ruoat! Ruokakauppakin löytyy kävelyetäisyydeltä. Vettä ei tarvinnut ostaa, sitä tuotiin riittävästi hotellihuoneeseen. Altaalta paikkoja löytyi suht hyvin. Allaszumbassa iloinen ja mukaansatempaava ohjaaja Julius :)

 
28.7.2018

Kirjoittanut SiniT78

Ei vastaa 5 tähden hotellia

Huoneet nuhjuiset ja kulahtaneet ollakseen 5 tähden hotelli. ERITTÄIN kova musiikki häiritsi nukkumista joka ilta. Jatkui pitkälle aamuyöhön. Pienten lapsien vaikea nukkua niin kovassa metelissä. Henkilökunta oli todella ystävällistä, allasalue ja piha ihana! Ruoka todella hyvää. Ilman häiritsevää meteliä oltaisiin varmasti lähdetty uudelleen.