1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Habtoor Grand Beach Resort & Spa, Autograph Collection - Talvi 18/19 -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

HP,
Tampere

+
Kolmatta kertaa hotellissa ja palvelu parantunut kokoajan. Sijainti huippu ja hinnaltaan myös. Ehdottomasti oma suosikki Dubaissa. Kattoterassin allas vain aikuisten käytössä ja siitä pidetään kiinni!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-08


9 10:stä

Jari,
Vantaa

+
Lähellä rantaa, rauhallinen ranta,kiva paikka
-
Ruokailuissa siivous oli liian tehokasta. Meiltä vietiin useasti vedet, lasit ja ottimet kesken ruokailun. Kerran koko paikka annettiin pois, kun haimme kahvia. Toivoisimme tähän hieman pelisilmää. Jos ottimista on käytetty vain alkupalasetti ja pääruoka- ja jäliruokaottimet on paikalla, pöytää ei tarvitse vielä tyhjentää. Tämä siivousinto oli hyvin häritsevää ja taphtui sekä kiireaikana että lounaalla tyhjässä ravintolassa.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-03


9 10:stä

Arja ,
Lappeenranta

+
Sijainti, oma rauhallinen ranta ilmaisine rantatuolineen, loistavat ruokailupaikat ja ruoka, siisteys, palvelualttius. Huone jonka tultuamme tarjottiin parempana meille(lisämaksulla) osoittautui erinomaiseksi valinnaksi.
-
Rakennus ja musiikkimelu 12 kerrokseen asti. Hotelillamme eka päivänä ollut opas ei puhunut suomea, eikä hotellissa ollut Apollomatkojen " opaskirjaa" lainkaan, josta jotain asioita olisi ollut kiva tarkistaa, oli selkeä puutos!!

Vahvistettu asiakas: 2019-02-13


9 10:stä

,

+
+ Allasalue + oma ranta + ystävällinen henkilökunta
-
- naakat veivät lautaselta ruoat resortin aamupalalla, jos nautti aamiaista ulkona

Vahvistettu asiakas: 2019-02-13


9 10:stä

Heli,
Keuruu

+
Ystävällinen palvelu.Erittäin siistiä. Uima-allas oli siisti ja palvelu hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-04


9 10:stä

jari,
kotka

+
hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


9 10:stä

Jasmiina ,
Helsinki

+
Palvelu ensiluokkaista ja ystävällistä. Huone pidettiin todella siistinä. Ranta ja allasalue olivat erinomaiset ja aktiviteetteja riitti. Ruoka oli poikkeuksellisen hyvää kaikissa hotellin ravintoloissa, jopa buffetissa.
-
Resort-puolen huoneisiin kantautui melua iltaisin viereisestä yökerhosta, varsinkin viikonloppuna. Myös viereisen hotellin rakennustyömaalla aloitettiin työt aikaisin aamulla, jolloin sieltä kantautuvat äänet herättivät. Korvatulpat olivat tarpeen.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


9 10:stä

Selma,
Kuopio

+
Palvelualtis ja kohtelias henkilökunta, siisti, hyvällä paikalla ja hyvä uima-allasalue.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


10 10:stä

Kaisa,
Jyväskylä

+
Hotellialueen laajuus. Hyvä palvelu. Siisti.
-
Aamupalassa ei ollut juurikaan vaihtuvuutta.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-21


8 10:stä

Martti,
Turku

+
Klubimahdollisuus
-
Apollomatkat ei ilmoittanut että klubiasiakkaalle kuuluu ilmaiset lentokenttäkuljetukset.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-16


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Habtoor Grand Beach Resort & Spa, Autograph Collection - Talvi 18/19 -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

4928 arvostelua
Erinomainen
 
2921
Erittäin hyvä
 
1135
Hyvä
 
424
Ei kovin hyvä
 
235
Huono
 
213

Viimeisimmät 5 arviota

27.3.2019

Kirjoittanut Maurimatkaaja

Vakiopaikka

Hyvät huoneet ja hotelli rannan läheisyydessä. Ihan kelvollisia ravintoloita, paras thai ravintola Bamboo kitchen. Poolo Barissa klo viiden jälkeen allasalueelta poistuessa happy hour gin tonicit olivat päivän rutiinia. British pub myös mukava paikka käydä lasillisilla ennen nukkumaan menoa. Meno oli englantilaista ja elävää musiikkiakin oli viikonloppuna. Vanha kunnon pub ,jossa tupansavu ja posketon puheensorina toi nuoruuden mieleen. Allasalueella toiminta hyvää ja palvelu jopa erinomaista.Special thans to Pool attendant Bruham ,joka hoiti että erinomainen aurinkotuolipaikka löytyi joka aamu. Mutta matkabudjetin on oltava kunnossa jos palveluita käyttää. Allasalueella olutlasi maksaa n. 16 euroa. Ehdottomasti kannattaa ottaa ruokailuksi Half board, sillä pärjää jopa koko päivän. Eiköhän taas palata lokakuun lopussa.

 
22.3.2019

Kirjoittanut Sanna K

Leppoisaa, helppoa lomaa

Parhaalla paikalla. Lyhyt matka rantakadulle ja Marinaan. Palvelu oli ensiluokkaista. Meillä oli puolihoito, mikä riitti varsin hyvin. Runsaat aamupalat, lounaat ja päivälliset. Vaikka olimme siellä kaksi viikkoa, ei ruokiin päässyt vaihtelevuuden takia kyllästymään. Punttisali oli paras, missä olen matkoillani käynyt. Ihana Erika oli päivien pelastus, aina ystävällinen ja avulias. Oma ranta oli siisti, Eric huolehti meistä joka päivä yhdessä Teaminsa kanssa. Ainoa miinus oli huoneisiin kantautunut meteli öisin. Olimme 11. kerroksessa, ja meillä oli parveke. Noin korkealla ei parvekkeesta juurikaan ollut hyötyä, ei arvannut mennä. Vieressä rakennettiin hotellia kolmessa vuorossa ja toisella puolella olevasta clubista bileet loppu n. klo 3:00. Korvatulpat olivat jees hankinta. Turvallista, siistiä, lämmintä, ihanaa!

 
18.3.2019

Kirjoittanut timbanen

Mukava paikka

Paikkana hotellikokonaisuus on hyvä, vähän ehkä kaipaisi jo uudistamista huoneiden osalta. Majoituimme club-huoneessa kerroksessa nro 8, näkymä ei ollut sitä mitä toivoimme, vaan saimme katsella viereen kohoavaa rakennustyömaata. Huoneeseen kuului öisin hieman viereinen moottoritie, mutta ei niin että olisi häirinnyt unta. Muutoin huone oli siisti ja hiljainen. Club-huone kannattaa ottaa, silloin pääsee ylimpään kerrokseen tekemään sisään- ja uloskirjautumisen ilman ruuhkaa ja mahdollistaa aamuaisen yläkerrassa, joka on rauhallisempi kuin alakerran. Ravintoloita on muutama ja huonepalvelu, sekä allasbaari tarjoavat ruokaa, joka saapuu myös nopeasti. Altaalla paljon tilaa ja allaskaverit tekevät kaikkensa jotta viihdyt siellä, siirtelevät myös tuolit haluamasi mukaan. Mahdollisuus myös aurinkotuoleihin lähempänä rantaa, jos altaan melu haittaa. Hotellilta pääsee kävelemällä Marinan kauppakeskukseen ja walkille, jossa on paljon ravintoloita tarjolla. Huoneiden siivouksen taso ei ollut kovin korkeaa, meillä roikkui sama hammaslanka koko viikon peilissä, joka oli siinä kun saavuttiin huoneeseen. Aiheutti ehkä enemmän hymyä kuin paheksuntaa. Hotellissa on iso ohjattu kuntosali ja mahdollisuus myös höyrysaunaan ja muitakin palveluita sen osalta tarjolla. Pukeutuminen on mainostettu smart casualiksi tai vastaavaksi, altaalla olevaan Italialaiseen mentiin ihan shortsit jalassa, ehkä kertoisivat jos pukeutuminen ei olisi sopivaa.

 
16.3.2019

Kirjoittanut KariK1094

Dubain loma

Dubai Marinan alueen vanhimpia hotelleja, jossa kaikki perusasiat kunnossa. Hotellin sijainti on erinomainen. Sijaitsee rannalla ja on hyvien kulkuyhteyksien päässä kauppakeskuksista ja Dubain keskustasta. Nukkumiseen joutui joka yö käyttämään korvatulppia johtuen lähialueen kovaa soitetusta musiikista. Hyvä uima-allas ja ranta. Monta hyvää ravintolaa hotellialueella. Huonesiivous toimi erinomaisesti. Neljä tenniskenttää ja hieno kuntosali. Isona miinuksena kuntosalin erittäin tiukat säännöt varustuksen ja ikärajojen suhteen. Plussana erillismaksulla ostetut ylimmän kerroksen Grand club -palvelut, joka mahdollisti rauhallisemman ympäristön ja upean näköalan aamupalalle sekä välipaloille.

 
12.3.2019

Kirjoittanut hoppa1965

Hotelli

Hotelli, palvelu ja siivous oli erinomaista, Mukesh ja and dhan huolehtivat huoneemme täydellisesti.Allasalue oli hyvä ja myös palvelu toimi siellä hyvin. Hotellin sängyt olivat hyvät. Suosittelen lämpimästi.