Huoneet

Kahden hengen huone

Moderneja ja tilavia yksiöitä, joissa tv ja puhelin. Kaksi erillistä vuodetta tai parivuode. Kahvin- ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari lisämaksusta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Aamutakki ja -tossut. Hiustenkuivain. Silitysvälineet pyydettäessä. Kylpyhuone ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kolmio

Mukavia kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella sekä yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä, missä yksinkertainen keittiövarustus ja jääkaappi. Tv ja puhelin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet pyydettäessä. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Aamutakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 120 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Moderneja ja tilavia yksiöitä, joissa yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö yksinkertaisella keittiövarustuksella sekä jääkaappi. Ruokapöytä. Tv ja puhelin. Kahvin- ja teenkeittomahdollisuus lisämaksusta. Silitysmahdollisuus. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Aamutakki ja -tossut. Hiustenkuivain. Silitysvälineet pyydettäessä. Kylpyhuone ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle