1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

JA Beach

 • Osta All Inclusive tai puolihoito
 • Ihana ranta
 • Hieno spa ja erilaisia aktiviteetteja

Hotelli JA Beach on lomakohde itsessään – hotelli sijaitsee vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä hiekkarannan tuntumassa. Hotellissa on erilaisia ravintoloita ja baareja, hyvät urheilumahdollisuudet ja aktiviteetteja lapsille ja aikuisille. Täältä löytyy jokaiselle jotakin!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 2-3 hengelle tai 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4330 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

JA Beach on hieno hotelli, joka sijaitsee omalla 800 metriä pitkällä palmujen reunustamalla hiekkarannalla. Mukavalla allasalueella on kaksi allasta ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allasalueella että rannalla. Maksuton pyyhepalvelu.

Hotellilla on monta erilaista ravintolaa ja baaria. Yksi buffetravintola ja useita à la carte -ravintoloita. JA Beachilla on ravintolalaiva, italialainen ravintola ja pihviravintola sekä useita baareja, joista yksi on sporttibaari.

Hotelli JA Beach sekä hotelli Palm Tree Court muodostavat yhdessä "Jebel Ali Golf Resort & Span". Osa palveluista sekä ravintolat ovat hotellien yhteisessä käytössä. Naapurihotellissa on mm. ravintola, jossa on japanilainen Teppanyakipöytä, jossa syödään rantanäkymällä (ei sisälly All Inclusiveen).

Hotelli sopii kaikenikäisille, mutta erityisesti lapsille. Hotellilla on leikkipaikka ja CoolZone, joka järjestää aktiviteetteja ja viihdettä hotellin alueella 3-16-vuotiaille lapsille ja nuorille englanniksi. Lastenkerho 4 kk-3v -lapsille lisämaksusta, 4-12 -vuotiaille lapsille maksuton. Ratsastustunteja lisämaksusta. 

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton sisäänpääsy kuntosalille ja saunaan. Maksuton pöytätennis, squash ja sulkapallo (sisätiloissa). Kajakkeja ja pieniä purjeveneitä voi lainata lisämaksusta. Motoroitua vesiurheilua lisämaksusta. Purjelentokoneajelu lisämaksusta. Go cart-rata ja ampumarata lähellä hotellia. 18-reikäinen minigolf lisämaksusta. 9-reikäinen golfkenttä lisämaksusta. Hotellilla on iso spa, josta on näkymä merelle. Spa tarjoaa erilaisia hoitoja lisämaksusta. Luomupuutarha. Poreallas ja hamam lisämaksusta. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton päivittäinen bussikuljetus Ibn Battuta Mall-ostoskeskukseen 15 km päähän. Kuljetukset myös Mall of Emirates-ja Dubai Mall-ostoskeskuksiin päivittäin. Varaus tehtävä vastaanotossa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Uudenvuoden illallinen. Puolihoito ja All Inclusive lisämaksusta. Kun aikuinen ostaa puolihoidon tai All Inclusiven ennen matkaa, lasten ateriat maksavat vain 1 euron.

Ostaessasi puolihoidon hintaan sisältyy aamiaisbuffet ja lounas- tai illallisbuffet ravintola Ibn Majedissa. Mikäli haluat illallistaa jossain muussa hotellin ravintolassa, hyvittää hotelli laskusta 190 AED/hlö (aikuinen). Asiasta tulee ilmoittaa hotellille päivää ennen.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

- Aamiaispöytä ravintola Ibn Majedissa klo 06.00-10.00.

- Lounas, jonka voi nauttia missä tahansa 4 ravintolasta, klo 12.30-15.30.

- Välipaloja.

- Illallisbuffet tai à la carte -illallinen, jotka voi nauttia missä tahansa 5 ravintolasta, klo 18.00-23.00. Mahdollisuus varata pöytä ravintolalaivasta.

- Rajoituksetta virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia. Alkoholijuomia tarjolla klo 11.00-02.00. Alkoholijuomia tarjoillaan vain 21 vuotta täyttäneille henkilöille.

- Maksutonta lainelautailua ja melontaretkiä välillä 09.00-11.00 ja 13.30 - 15.30.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti. 

Perhehotelleissamme on aina
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa