1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Holiday Inn Express - Dubai Safa Park

Talven lomaetu! Varaa ensi talven loma nyt ja saat 50 € alennuksen /hlö.

Etu koskee talven 2019-2020 Arabiemiraateissa, Fuerteventuralla tai Gran Canarialla 1 ja 2 viikon rantalomia. Koskee lomia 9.10.2019 alkaen. Koskee vain uusia varauksia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on voimassa toistaiseksi.

Holiday Inn Express - Dubai Safa Park on kaupunkihotelli, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Dubain vesikanavalta ja Safa parkista. Hotellissa on tilavat, mukavat huoneet ja vain parin minuutin kävelymatka metroasemalle, josta pääset liikkumaan ympäri kaupunkia.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Sijainti, ystävällinen palvelualtis henkilökunta, siisti,
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 692 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 6 km
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli sijaitsee suositun puiston vieressä, jonka läpi kulkee Dubain vesikanaali. Täältä on vain muutaman minuutin kävelymatka Dubai Mallille, joka on yksi maailman suurimmista ostoskeskuksista. Tänne, sekä Jumeirah Beachille, pääset maksuttomalla hotellibussilla.

Hotellissa on ravintola, jossa tarjolla on aamiaista, lounasta ja illallista. Voit myös nauttia meksikolaisista mauista Muchachas Mexican Cantinassa. Maksuton kuntosali, avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Kauppa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton hotellibussi Dubai Malliin ja rannalle.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.