Kokemuksia Hilton Dubai Al Habtoor City -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 19 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Siisteys, sijainti.
-
Ei tule mitään mieleen

Vahvistettu asiakas: 2019-12-02


7 10:stä

+
Hotelli oli todella rauhallinen. Palvelu oli hyvää ja kohteliasta. Aamupalalla oli varmasti jokaiselle jotain ja se oli tehty tuoreista raaka-aineista. Huoneemme oli korkealla, minkä vuoksi liikenteen meteli, rukouskutsut tmv. eivät häirinneet yhtään. Huone oli hyvän kokoinen ja pesuhuoneessa oli 2 lavuaaria. Sängyt isot ja mukavat.
-
Henkilökunnalla ei ollut antaa minkäänlaista ”infolehtistä” hotellista eikä huoneessa ollut mitään mistä olisi voinut hotellin palveluista lukea. Allasalueelle aurinko paistoi vain n. klo 11-16 välisen ajan. Allasalueella oli tarjolla ilmaiset pyyhkeet, jotka käytön jälkeen rullattiin ja aseteltiin aurinkotuolin päälle seuraavaa asiakasta varten, vaikka niiden päällä oli esim. maattu hikisenä tuntikausia tai kuivattu iho uinnin jälkeen. Huone oli hieman kulunut ja likainen.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-18


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Hilton Dubai Al Habtoor City -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

1988 arvostelua
Erinomainen
 
1439
Erittäin hyvä
 
287
Hyvä
 
101
Ei kovin hyvä
 
67
Huono
 
94

Viimeisimmät 5 arviota

15.4.2017

Kirjoittanut markol594 Kouvola, Suomi

Hyvä hotelli hyvällä sijainnilla

Uusi hotelli lähellä Dubain keskustaa. Hotellissa on monipuoliset palvelut ja samassa rakennuksessa on kolme hotellia. Uima-allasalue on yhteinen W hotellin kanssa. Aamupala on todella runsas ja monipuolinen. Hotelli on lähellä metroasemaa. Taksi on myös edullinen ja näppärä vaihtoehto liikku. Dubai Malille taksi kustansi noin 20 AED.

 
4.9.2020

Kirjoittanut flyair340 Floersheim am Main, Saksa

Fantastic Hotel with good location

First time I stayed there for work. The welcoming was very friendly and professional. Lobby, rooms, the entire facility extremely clean. Very spacious rooms with beautiful views! Big huge bathrooms. Well isolated windows, so you don’t hear anything from the Sheikh Zayed Road. Great location, close to metro station Business Bay, or short ride by Uber or Taxi to the huge malls. Small convenient sore around the corner. I’m looking forward to coming back after Corona!!!!

 
23.8.2020

Kirjoittanut G713RYalik

Rooms and V lounge really nice sushi night was amazing

I had an amazing time to stay here Everyone we met were polite helpful and very warmly.specially thank you for Melis for her good welcoming and nice behavior We will back soon again Rooms and V lounge really nice sushi night was amazing

 
28.7.2020

Kirjoittanut LAX1882 New York, New York

Habtoor Hotels are the best

Habtoor hotels all are very good. I went to everyone, Budapest, Vienna etc etc. Also here at the Hilton, it was perfect. Room very good, very clean and the staff if very helpful. nothing to complain. When I will back to Dubai, if the rate is close to my budget, I will come again.

 
27.7.2020

Kirjoittanut dmdm1980 Ruwais, Arabiemiirikunnat

It's not good.

I booked a hotel with full meals. But the food is so bad And very Very limited The stay is very good. And the cleanliness is good. Please diversify your meals and choices And i thank all the staff for welcoming