Doubletree By Hilton Business Bay

  • Lähellä Dubai Mall-ostoskeskusta & Burj Khalifa
  • Kattoallas
  • Puolihoito lisämaksusta

Doubletree by Hilton Dubai Business Bay on tasokas hotelli modernissa Dubai Downtown kaupunginosassa. Täällä majoitut lähellä ostosmahdollisuuksia sekä Burj Khalifaa. Lähimmälle La Merin ranta-alueelle hotellista on maksuton kuljetus. Nauti ihanista lomapäivistä allaslaueella tai lähde tutustumaan kiehtovaan Dubaihin!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Superior-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Hotelli sijaitsee siistillä alueella, uima-allas oli samansyvyinen eikä tarvinnut pelätä että muu...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1192 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 8 km
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalue mukavilla näkymillä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari, joka on avoinna myös iltaisin. Buffetravintola My Squaressa on tarjolla laaja valikoima kansainvälisiä annoksia bisto-tyylisessä ympäristössä. Hotellissa on myös PizzaExpress live, joka on ensimmäinen Iso-Britannian ulkopuolella. Täällä yhdistyy italialainen ruoka, musiikki, stand-up ja urheilu. Le Petit Belge on belgialainen ravintola, joka tarjoilee klassikkoannoksia kuten sinisimpukoita.

Maksuton wifi. Maksuton kuntosali (ikäraja 16 vuotta), avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton hotellibussi mm. La Merin ranta-alueelle sekä Dubai Mallin ostoskeskukseen. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaspöytä. Puolihoito lisämaksusta. Kaikki ateriat tarjoillaan buffetravintola My Squaressa.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä. Dubai on kasvanut räjähdysmäisesti ja monia rakennushankkeita on meneillään ympäri Arabiemiirikuntia. Hotellialueen ulkopuolella olevat rakennustyömaat saatetaan kokea häiritsevinä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.