1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

First Central Hotel Apartments

  • Puolihoito lisämaksusta

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Kolmen tähden First Central Hotel Apartments on suosittu vaihtoehto kun haluat asua keskeisellä paikalla Dubain kaupungissa. Tilavissa huoneistoissa voit laittaa itse ruokaa ja hotellin palveluihin kuuluu kattoallas, kaksi ravintolaa ja kuntosali.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksio (talvikausi 18/19) 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Erinomainen palvelu hotellin vastaanotossa. Aamiaishuoneen henkilökunta ystävällisiä kiireestä huolimatta.
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 9 km
Keskustaan: 9 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

First Central Hotel Apartments on viihtyisä, mutta hieman kulunut huoneistohotelli Dubai Tecomissa. Hotellissa on kattoterassi pienellä altaalla ja aurinkotuoleilla.  Maksuton bussi rannalle päivittäin. Buffetravintola, à la carte-ravintola panoramanäkymällä Dubain yli ja kahvila, mistä voi ostaa kuumia ja kylmiä juomia. Kuntosali. Hierontaa lisämaksusta. Kampaaja ja kauneushoitoja lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Lähimpään supermarkettiin on noin 100 metriä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotellissa ei tarjoilla eikä myydä alkoholia. Myös omien alkoholijuomien tuonti on kielletty.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.