1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Radisson Blu Deira

  • Puolihoito lisämaksusta
  • Spa

Radisson Blu Deira on täydellinen vaihtoehto kun haluat asua suurkaupungissa lähellä huippuluokan ostosmahdollisuuksia, perinteisiä markkinoita ja hyvää ravintolatarjontaa. Ruuan ystäviä hemmotellaan hotellin useissa ravintoloissa ja baareissa, joissa ruokaa on tarjolla maailman eri kolkista vuorokauden ympäri. Hotellissa majoitut keskeisellä paikalla Deiran kaupunginosassa, Dubainlahden ja metroaseman lähellä.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Uusittu huone,erittäin hyvä valaistus ja ilmastointi
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2767 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 13 km
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalue maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla sekä jokinäkymällä. Allasbaari, joka tarjoilee tuorepuristettuja mehuja, snacksejä ja alkoholijuomia. Huomioithan, että hotellissa ei ole lastenallasta.

Radisson Blu Deirassa on laaja ravintolatarjonta. Moderni Fish Market tarjoilee tuoretta kalaa ja mereneläviä. China Clubissa, Minatossa ja Shabestanissa voit nauttia lounasta tai illallista japanilaisesta, kiinalaisesta tai persialaisesta keittiöstä. Nuorekas YUM! tarjoilee fusio-tyylistä ruokaa eri Aasian maista. Boulvar on puolestaan auki ympäri vuorokauden ja tarjolla on makuja ympäri maailman. Voit nauttia illallista myös arabialaiseen tapaan Dubai Creekillä Al Mansour Dhow -laivan kyydissä. Boulevard Gourmetissa tarjolla on makeita herkkuja ja Up on the Tenth on New York-tyylinen cocktailbaari. Hotellissa on myös Ku-Bu yökerho ja Marbles-aulabaari.

Spa, jossa hierontaa ja muita hoitoja lisämaksusta. Maksuton kuntosali. Treenitunteja ja personal trainer lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Noin 5 minuutin kävelymatka metroasemalle.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen 31.12.2018. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoitoon sisältyy illallispöytä pääravintola Bulevardissa. Muissa ravintoloissa ruokailu lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.