Howard Johnson

Hotelli Howard Johnson sijaitsee Dubain kultturellissa Bur Dubain kaupunginosassa, ja on erinomainen valinta kaupungin historiasta kiinnostuneille. Taxi-veneellä pääsee helposti Deiraan, josta löytyy niin kultasoukeja, maustekojuja ja moderneja ostoskeskuksia. Hotellissa on allasalue, kuntosali ja kolme ravintolaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Et meget venligt og hjælpsomt personale, ung mand hjalp os midt om natten ved ankomst med at komm...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 519 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 km
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Howard Johnson on yksinkertainen hotelli Bur Dubain sydämessä. Allasalueella on erillinen lastenallas sekä jacuzzi. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja ja allasbaari. Hotellilla on kolme ravintolaa.

Ilmainen kuntosali ja biljardia. Sauna lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellin alueella. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Pesupalvelu lisämaksusta. Hotellilta on noin 5km lähimmälle rannalle. Bur Dubaista löytyy the Great Mosque of the Grand Mosque ja Dubai Museum, ja toisella puolella Dubai Creekiä sijaitsee Deira, josta löytyy moderneja ostoskeskuksia sekä pieniä soukeja.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen.

Hyvä tietää

Hotelli pyytää hotellivierailta pantin 200 AED/yö/huone sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä tai luottokortilla. Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.