1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Grand Hyatt (Dubai)

  • Palkittu hotelli
  • Puolihoito lisämaksusta
  • Spa

Hyödynnä aikaisen varaajan etu! Varaa talviloma hyvissä ajoin ja hyödynnä -50 € /hlö etu.

Etu koskee talven 2019-2020 Arabiemiraateissa, Fuerteventuralla tai Gran Canarialla 1 ja 2 viikon rantalomia. Koskee lomia 9.10.2019 alkaen. Koskee vain uusia varauksia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on voimassa toistaiseksi.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Grand Hyatt on palkittu ja tunnettu hotelli Bur Dubain kaupunginosassa Dubai Creekin varrella. Täällä majoitut viihtyisissä huoneissa lähellä Dubain nähtävyyksiä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe -huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Club -huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5277 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 15 km
Keskustaan: 6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Grand Hyatt on korkeatasoinen hotelli suurella allasalueella. Allas on yksi Dubain kaupungin suurimmista ja kolmen altaan lämpötilaa säädellään sään mukaan. Täältä löytyy myös erillinen lastenallas ja sisäallas (ikäraja 16-vuotta). Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet. Allasbaari. Grand Hyatt tarjoaa myös maksuttoman hotellibussin yleiselle La Merin rannalle päivittäin, täältä löytyy monia ravintoloita ja kahviloita.

Monia ravintoloita, joista useat ovat palkittuja. Täältä löytyy esimerkiksi buffetravintola Collective sekä á la carte-ravintola Awtar, joka tarjoilee kylmiä ja lämpimiä libanonilaisia pikkuannoksia. Hotellissa on lisäksi liharavintola Manhattan Grill, italialainen ravintola Andiamo ja Peppercrab, mikä tarjoilee aasialaista ruokaa. Useita baareja.

Myös hotellin Ahasees-spa on palkittu ja tarjolla on hoitoja lisämaksusta. Kampaamo. Hyvinvarusteltu kuntosali, mikä on maksuton hotellin vieraille. Maksuton tennis (sis. välineet). Leikkipaikka. Hotellin oma lastenkerho lisämaksusta. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton wifi. Kävelymatka Wafi-ostoskeskukseen.

Club Lounge

Club -huoneissa majoittuvilla henkilöillä on pääsy Grand Hyattin Grand Club Loungeen.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito sisältää aamiaispöydän sekä lounaan tai illallisen buffetravintola Collectivessa.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.