1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Sofitel Abu Dhabi Corniche

Sofitel Abu Dhabi Corniche on yhdistelmä ranskalaista tasokkuutta ja arabialaista vieraanvaraisuutta. Hotelli sijaitsee tunnetulla kävelykadulla, joka ulottuu Abu Dhabin kahdeksan kilometrin pituiselle rannalle. Hotellista on upeat maisemat auringonlaskun aikaan Persianlahdelle ja Abu Dhabin kimmeltävään siluettiin.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Hyvä ruoka, laaja valikoima sekä aamiaisella että illallisella, ystävällinen henkilökunta. Hotell...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3657 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 3 km
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Erinomainen sijainti Abu Dhabissa; hotelli sijaitsee Corniche-rannalla, joka on saanut Sinisen Lipun puhtaista vesistään. Rannalla voi maksutta uida yleisillä alueilla. Hotellin kahdeksannessa kerroksessa on myös allas jacuzzi-osiolla sekä maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla.

Useita ravintoloita, jotka tarjoilevat mm. moderneja annoksia arabimaailmasta, kansainvälistä buffetruokaa, sushia ja italialaista ruokaa. Altaan läheisyydestä löytyy myös ravintola, jossa tarjolla on mezejä sekä kahvila ranskalaisilla leivonnaisilla. Ravintoloiden lisäksi täältä löytyy irlantilainen pubi, jazzbaari, baari elävällä musiikilla sekä aulabaari.

Spa, jossa hierontaa ja kauneushoitoja lisämaksusta (ikäraja 12 vuotta). Maksuton höyryhuone ja sauna. Kampaaja. Maksuton kuntosali. Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu. Parkkipaikka. Maksuton hotellibussi Corniche -rantakadulle, Marina Malliin, Yas Islandille ja Louvreen.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli haluat ostaa puolihoidon jouluna ja uutena vuotena. Juhlaillalliset ovat lisämaksusta.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.