Kokemuksia Radisson Blu Yas Island - Talvi -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 417 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Sanna,
Lahti

+
Erinomainen ja monipuolinen All Inclusive, superior-huoneet auringonlaskun suuntaan merinäköalalla, ilmainen minibussi rannalle ja kauppakeskukseen, sijainti lähellä muita Yas Islandin viihdykkeitä.
-
Siivous voisi olla hieman parempi, mm. lasipinnat parvekkeella likaiset

Vahvistettu asiakas: 2019-04-08


9 10:stä

Sanna,
Helsinki

+
Monipuolinen aamiainen ja hiljaiset, tilavat huoneet.
-
Huoneiden kokolattiamatot olivat melko nuhjuisia.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-08


9 10:stä

Minna,
Seinäjoki

+
hyvä sijainti ja oikein kiva palvelu!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-08


10 10:stä

Samuli,
Janakkala

+
Pullo-oluet allinclusivessä, hyvät viinit ja tosi hyvät ruuat. Kaikenkaikkiaan huippupaikka. Paras allinclusive missä ollut. Ehkä se oli se garlsberg ja tsingtao joka sulatti sydämen. Asiakaspalvelu hyvää.
-
Siivoukseen vähän parannusta. Terassin lasit likaiset, toki oli juuri satanut.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-03


9 10:stä

Mervi,
Hämeenlinna

+
Hiljainen, hyvät altaat, tilava huone
-
Ruokien merkitseminen ruoka-aineallergikoille, huoneen siivouksessa parannettavaa, palveluhenkilökunta voisi kuunnella asiakasta eikä olettaa, mitä asiakas haluaa. Shuttle-busseissa ei juuri matkustajia näkynyt, koska piti varata vuorokausi etukäteen. Kohtelu ei ollut tasaveroista, koska pyörätuoli ja rattaat olivat kielletty. Sands kahvilasta piti saada vaikka mitä Apollon mukaan, mutta vain esim. kahveista oli mustaa kahvia saatavilla, ei muita. Ne sai kyllä Shamsista.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-03


8 10:stä

Päivi ,
Helsinki

+
Hyvät ruoat ja palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-01


8 10:stä

Hanna,
Kotka

+
Lämmitetty uima-allas, edullinen allinclusive, kuljetus rannalle ja ostoskeskukseen, siisti ja hyvin hoidettu
-
Juomien tuleminen ravintolassa kesti välillä todella kauan, lapsille tarjolla vain yhtä jäätelömakua kerrallaan, kävellen ei pääse juuri mihinkään, huone hieman ahdas kahdella lisävuoteella

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


10 10:stä

Heidi,
Jyväskylä

+
Erittäin palvelualtis henkilökunta ja siisti hotelli.
-
Matkustusajankohtaa muutettaisiin niin, että huoneen saisi heti hotelliin saapuessa. Henkilölle, joka ei saa nukuttua lentokoneessa, melko raskas valveilla olo jakso takana kohteeseen saavuttaessa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


10 10:stä

Jarmo,
Vantaa

+
Siisti huone Iloinen ja auttava henkilökunta
-
Hotellin baarialueella iltaisin voisi olla hieman toimintaa.esim musiikkia tai jotain esityksiä

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


7 10:stä

Anniina,
Vantaa

+
Hyvä äänieristys huoneiden välillä, hyvät sängyt ja petivaatteet, respa toimiva ja tehokas.
-
Palvelu ontui todella usein varsinkin ravintolassa. Esimerkiksi kysyttiin tarvitsemmeko syöttötuolia, vastasimme kyllä mutta silti tuolia ei lähdetty hakemaan vaan tarjoilija menikin muita asiakkaita palvelemaan. Sitten välillä taas tuolia haki jopa kaksi ihmistä.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Radisson Blu Yas Island - Talvi -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

2864 arvostelua
Erinomainen
 
1591
Erittäin hyvä
 
897
Hyvä
 
218
Ei kovin hyvä
 
80
Huono
 
78

Viimeisimmät 5 arviota

21.2.2019

Kirjoittanut FinlandAntti

Onnistunut lomamatka.

Erittäin siisti ja viihtyisä hotelli.Tilava huone ja parvekkeelta mukavat näkymät golfkentän yli merelle. Ruoka monipuolista ja hyvää. Hotellin työntekijät todella ystävällisiä ja palvelu tasokasta. Erityiskiitos Ruma ja Deepak! <3

 
22.1.2019

Kirjoittanut juhanam115

Todella mukava kokemus

+Erittäin ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta.+Todella viihtyisä. +Buffetista löytyi aina jotain todella maittavaa.-Hotellin ulkopuolinen ympäristö melko karua.-Aamiainen olisi voinut olla paremmin organisoitu.

 
20.1.2019

Kirjoittanut MinnaM327 Hämeenlinna, Suomi

Lomamatka

Erittäin hyvä ja siisti hotelli. Assymetri ravintolassa maukasta ruokaa ja varmasti jokaiselle löytyy mieleistä, vaihtoehtoja runsaasti. Henkilökunta asiallista ja ystävällistä. Kaikki tarvittava mitä lomalta odottaa kyllä löytyi.

 
10.11.2018

Kirjoittanut Navigate54971802228 Kaarina, Suomi

Erinomainen hotelli keskellä Yas Islandin aktiviteetteja

Erinomainen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet Yas Islandilla, vaihteleva ruoka Assymetri-ravintolassa, viihtyisä allasalue, ystävällinen henkilökunta, lähellä rantaa, siistit huoneet, hyvä kuntosali, lähellä golf-kenttää

 
19.10.2018

Kirjoittanut SannaVee Vaasa, Suomi

Hyvä hotelli hyvällä sijainnilla

Hotellin sijainti oli todella hyvä: kävelymatka YAS Marinaan ja lyhyt automatka huvipuistoihin, rannalle ja ostoskeskukseen. Näihin pääsi kätevästi joko hotellin omalla tai YAS-saaren yleisellä shuttlebussilla. Hotellin yleisilme on siisti ja palvelu todella hyvää. Kuntosali oli yllättävän hyvä hotellin kuntosaliksi, sieltä löytyi kaikki tarvittava. Huone oli ihan OK, majoituimme superior-huoneessa jossa oli iso parisänky ja lapsille kaksi lisävuodetta. Huoneeseen ei paljon jäänyt tilaa noiden kahden lisävuoteen lisäksi, mutta toisaalta eipä siellä huoneessa tullut paljon oltuakaan. Kylpyhuone oli todella tilava ja parvekkeelta hienot näkymät. Olimme pakettimatkalla ja matkaamme sisältyi all inclusive. Ruoka oli todella hyvää, tosin illallisbuffettin olisi jo loppuviikosta kaivannut hieman enemmän vaihtelua. Pidimme todella paljon illallisesta italialaisessa ravintolassa, joka sisältyi all inclusiveen kerran viikon aikana. Myös rannalla tarjotut ruuat olivat hyviä ja oli hyvä, että hotellilla oli tarjolla pitsaa ja pientä naposteltavaa myös lounaan ja illallisen välissä. Pidimme hotellista todella paljon, hotelli tarjoaa aivan loistavat puitteet perhelomailuun. Luin aiemmista arvioista palautetta, että hotellin uima-allasalue on ruuhkainen. Me satuimme majoittumaan hotellissa viikkona, jolloin hotellissa oli aika hiljaista, joten meillä ei tällaista ongelmaa ollut. Hotellin uima-allas alue on kuitenkin aika pieni hotellin kokoon nähden, joten voin hyvin kuvitella, että jos hotellissa sattuu majoittumaan saman aikaan isoja seurueita, niin allas tuntuu pieneltä. Toisaalta myös sisarhotellin uima-allasaluetta voi käytää ja rannalle on hotellin asiakkailla ilmainen pääsy ja kuljetus, joten varmasti aina jostain tilaa löytyy :)