Kokemuksia Khalidiya Palace Rayhaan -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 38 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

Marina,
Hamari

+
Näköala
-
silloin kun tehtiin check-in, emme saaneet tarpeeksi tietoja hotellista (spa, kuntosali ja n e). Voisi olla infopisteessä enemmän tietoja. All incl mutta me olemme maksaneet alkoholiton minibaari.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-13


9 10:stä

Essi,
Kotka

+
Erittäin siitiä ja ystävällinen palvelu.
-
Aamupaloilla oli ruuhkaa/jonoa, jos pystyisivät lisäämään jotenkin asiakaspaikkoja.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-20


10 10:stä

Timo,
Hämeenlinna

+
Tunsi itsensä asiakkaaksi, ystävällisyys ja palveluhalukkuus
-
Rannalle lisää rantatuoleja, ne olivat kortilla varsinkin jos ei mennyt varaamaan aamusta mitä ei saanut tehdä. Tai sitten valvontaa tähän.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-04


10 10:stä

Juha Pekka,
Revonlahti

+
Omalla hyvällä rannalla, hyvä sijainti, rauhallinen alue, kaikki toimi ja oli hienoa, ilmainen netti joka toimi kohtuu hyvin. Hyvä aamupala ku menee ajoissa saa rauhassa syyä! Ylimmistä kerroksista hyvät näkymät. Minimarket 50m päässä, pyörävuokraus cyakle 5eur /päivä... maakista nähtävää ympäristössä pilvenpiirtäjiä, emirates palatsi, presidentinlinna...
-
Ilmais kuljetuksia vois järjestää ostoskeskuksiin minibusseilla niinkuin monissa arabiemitaattien hotelleissa on!

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


9 10:stä

Jonna,
Turku

+
Erittäin hyvä palvelu
-
Ruoka oli kallista

Vahvistettu asiakas: 2019-03-20


9 10:stä

Heikki,
Helsinki

+
Sisiteys, henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-06


9 10:stä

Mia,
Helsinki

+
Hyvä ja rauhallinen sijainti, oma ranta ja iso allas, hyvät palvelut, hoidot ja liikuntamahdollisuudet
-
Ei johdu teistä, mutta hotellin muussa turistiprofiilissa, erityisesti käytöstavoissa hieman toivomisen varaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-04


9 10:stä

Antti,
Varkaus

+
Siisteys, Palvelu, Sijainti, Meri+ranta vieressä, viihtyisä allasalue, hyvä ravintola, jossa myös hyvä palvelu.
-
Lastenruokiin voisi kiinnitää enemmän huomiota (vaihtoehtoja)

Vahvistettu asiakas: 2019-01-30


8 10:stä

Marko,
Vihtijärvi

+
Hyvä aamiainen ja illallinen
-
Ajoittain ruuhkaa ravintolassa. Saksalaisturistit varaamassa kaikki allastuolit aamuvarhain, henkilökunta ei juuri valvo.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-02


8 10:stä

Katariina,
Jämsä

+
Oma uimaranta ja allasalue viihtyisät.
-
Hotellihuone oli huonestotyyppinen, pyykkikone jne, jota emme odottaneet tai tarvinneet. Toinen wc oli hyvä juttu, mutta siinä ei ovi auennut kunnolla johtuen mittavirheestä wcpöntön ja oven suhteen, joten vessaan piti "luikerrella". Kylpyhuoneessa ei suihkun lasiovi mennyt kokonaan kiinni, joten suihkun jälkeen puolet kylpyhuoneen lattiasta oli märkänä. Myös suihkussa lattian kaato oli väärä eikä vesi päässyt valumaan kohti viemäriä, joka sekin oli liian pieni suhteessa lattian alaan. Ravintola Horizonen illallisen hinta-laatusuhde ei kohdannut.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Khalidiya Palace Rayhaan -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

6380 arvostelua
Erinomainen
 
4211
Erittäin hyvä
 
1594
Hyvä
 
376
Ei kovin hyvä
 
110
Huono
 
89

Viimeisimmät 5 arviota

26.11.2019

Kirjoittanut l0mailija123 Etelä-Suomi, Suomi

Rentoa lomailua

Todella mukava kokemus perheen kanssa oleskeluun ja rentoutumiseen. Henkilökunta oli todella ystävällinen ja iloinen, lapsiperheet otettiin hyvin huomioon. Ruoka Horizon-ravintolassa oli hyvää ja monipuolista.

 
30.1.2019

Kirjoittanut KariT453 Iisalmi, Suomi

Ystävällinen rauhaton hotelli.

Uima-allas alue mahtava ja yksityinen ranta erinomaiset. Saunasta myös melkein täydet pisteet. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Huone keskitasoa ja aamiainen hyvää. Mutta. Nukkuminen oli erittäin vaikeaa. Ikkunamme alla rymisteli kaivinkone kalliolohkareiden kimpussa melkein läpi yön koko lomamme ajan. Meteli oli käsittämätön.

 
1.4.2018

Kirjoittanut tmn_1989

Lomamatka

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. rauhallinen. Plussaa isosta uima-altaasta ja omasta rannasta. Huonoa se, että huoneissa saa tupakoida (tätä ei oltu missään mainittu). Huoneiston siivos oli hyvää, etenkin iltasiivojan iloinen olemus ilahdutti. Toisaalta ravintolan henkilökunta aamupalalla ei ansaitse kiitosta.

 
7.2.2018

Kirjoittanut 39p_ivin Lempäälä, Suomi

Erinomainen hotelli kaikille

Aivan paras hotelli. Huone todella siisti, ja yleensä se siivottiinkin kahdesti päivässä. Iso katettu lastenallas ja mukava puisto lapsille. Kaikille oli myös aurinkotuoleja tarjolla, koska niitä ei saanut varailla. Myös rannalla oli paljon vapaita paikkoja. Aamupala oli todella kattava ja kaikille varmasti löytyy jotain. Noin puolen tunnin kävelymatka ostoskeskukseen, jossa paljon ruoka paikkoja. Tätä hotellia voin ilolla suositella kaikille varsinkin lapsiperheille.

 
7.1.2018

Kirjoittanut Hannele L Turku, Suomi

Sopii erityisesti liikuntaa harrastaville ja perheille

Palvelu oli ystävällistä, henkilökunta kärsivällistä ja hyvin asiakkaat huomioivaa. Hotellihuone (sviitti) oli suht tilava, tosin nelihenkiselle perheelle toisessa huoneessa ei ollut kunnon sänkyä toiselle lapselle. Kylpyamme oli mukava lisä. Telkuista näkyi lähemmäs 90 kanavaa. Näkymää Presidentin palatsille ja Emirates Palaceen kelpasi katsella. Siivous oli hyvä: vettä, kahvia, teetä, suihkusaippuoita, shampoota ym. tuotiin lisää päivittäin. Aamupalalle oli ruuhkaa eniten n. 9.30 eteenpäin. Myös hissit ruuhkautuivat tuohon aikaan. Menimme usein kokoushuoneeseen aamupalalle, siellä oli hyvin tilaa ja toinen kattaus mm. munakkaan paistaja, jonne ei paljon jonoa. Illalliselle ei ollut juuri ruuhkaa mihinkään aikaan. Aamupala oli runsas, erilaisia leipiä, makeita leivonnaisia, paria juustoa, leikkeleitä, vihanneksia, hedelmäsalaattia, papuja jne.jne. Illallinen jonkun verran toisti samaa kaavaa jopa viikon sisällä. Tarjolla oli mm. sushia, hyviä lihoja ja kokin oma piste, jossa aina jotain spesiaalia. Jälkiruokapöytä oli massiivinen herkkuineen, pienine kerrosjälkkäreineen. Jäätelöä ja tomaattikeittoa jäimme kyllä kaipaamaan. Urheilumahdollisuudet ovat hyvät: on squashkentät, erinomainen kuntosali (monia juoksumattoja, stepperejä, vapaapainolaitteet ym.. ym.) pingispöytä, tenniskentät, hierontaa ja joitain ohjattujakin tunteja. Saunaosastolla höyrysauna ja tavallinen, kylmäallas ja poreamme. Pyyhkeitä sai ranta-/kuntoiluosaston respasta ottaa käyttöön useampia. Altaille oli "nopeat syövät hitaat" varaussysteemi ja useimmiten kymmenen aikaan ei ollut toivoa saada oikein mitään paikkaa. Vaikka säännöissä luki, että pyyhkeet viedään pois, ellei 30 minuuttiin paikalle ole ollut niin harvemmin näin tapahtui. Uima-altaan vesi oli mukavan lämmintä. Mitään aktiviteetteja ei allas-/ulkoalueille ollut. Merivesikin oli lämmintä, mutta virkistävää kun ilman lämpötila kuitenkin oli yli 25. Ruoat oli aika kalliita hotellilla. Marina Mallissa on Mc Donalds ja muitakin pikaruokapaikkoja ja Carrefourista sai ostaa valmiita annoksia ja tietenkin mitä vain muutakin aika edullisestikin. Spinneys on Corniche rannan suunnalla ja siellä kalliimpaa kuin Carref). Spinneyksen vieressa on paikallinen alko.