1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Crowne Plaza Yas Island

  • All Inclusive lisämaksusta

Crowne Plaza Yas Island sijaitsee eloisalla Yas Islandilla. Täältä löytyy useita ravintoloita, allas swim-up baari, lastenallas, kuntosali, spa ja paljon muuta. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä kaikkia saaren palveluita ja Yas Beachille pääset kävellen kymmenessä minuutissa.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Hyvä aamiainen, ystävällinen henkilökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1771 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 40 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lämmitetty allas, jossa swim up-baari. Erillinen, varjossa oleva lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu. Maksuton hotellibussi ja maksuton sisäänpääsy Yas Beachille, joka on beach club hienolla rannalla, mukavilla aurinkotuoleilla ja ravintolalla. Rannalle kävelee hotellilta noin 10 minuutissa.

Hotellissa on aasialainen ravintola Jing Asia, joka tarjoilee myös kansainvälisiä annoksia. Kaksi illallisravintolaa. Stills Bar & Brasserie on erikoistunut eurooppalaisiin annoksiin ja juomiin. Baroukissa pääset nauttimaan libanonilaisesta ruuasta ja shishasta puutarhassa. Hotellissa on myös Sundowner Pool Bar ja aulabaari.

Maksuton kuntosali (ikäraja 16-vuotta). Squash, kentän käyttö maksutta, varusteet lisämaksusta. Spa, jossa hierontaa ja kauneushoitoja lisämaksusta. Kampaaja. Maksuton höyrysauna ja sauna. Hotellin oma, maksuton lastenkerho. Leikkipaikka. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu. Pankkiautomaatti. Maksuton parkkipaikka. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympärille.

Ateriat

Aamiaispöytä. All Inclusive, täysihoito ja puolihoito lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

- Aamiaispöytä, klo 6.00-10.30 Jing Asiassa.

- Lounas, klo 12.30-16.00 buffetravintola Jing Asiassa tai alkaen klo 12.00 Sundowner Pool Barissa.

- Illallinen, klo 19.00-23.00 buffetravintola Jing Asiassa. Lauantaista keskiviikkoon illallisen voi nauttia myös valmiilta listalta Stills Bar & Brasseriessa tai Baroukissa. Pöytävaraus vaaditaan illallisella.

- Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, teetä ja kahvia ruokajuomien lisäksi, klo 12.00-20.00 Sundowner Pool Barissa.

- Alkoholijuomia, klo 20.00-23.00 Sundowner Pool Barissa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä. Dubai on kasvanut räjähdysmäisesti ja monia rakennushankkeita on meneillään ympäri Arabiemiirikuntia.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.