1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Centro Yas Island

  • Lapset syövät eurolla

Centro Yas Island on moderni kaupunkihotelli Yas Islandilla. Saarelta löytyy huippuluokan nähtävyyksiä, golfkenttä, kilpa-autorata, vesipuisto, ostosmahdollisuuksia ja rantaelämää. Hotellissa on maksuton bussi saaren eri paikkoihin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1857 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Centro Yas Islandissa on allas maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Vierailla on myös pääsy sisarhotelli Rotana Yas Islandin altaalle, josta löytyy lisäksi varjossa oleva lastenallas. Maksuttomat pyyhkeet.

Hotellissa on kansainvälinen buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiainen. Baari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia sekä deli, josta saa take away-annoksia vuorokauden ympäri.

Maksuton kuntosali. Maksuton hotellibussi, joka kulkee Yas Islandilla. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriat, lapset syövät eurolla.

Puolihoidon varanneet voivat valita joko aamiaisen ja lounaan tai aamiaisen ja illallisen. Uutena vuotena 31.12 puolihoitoon sisältyy aamiainen ja lounas.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.