Beach Rotana Abu Dhabi

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa
  • Keskellä Abu Dhabia

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Beach Rotana Adu Dhabi on tunnettu ja hieno hotelli tasokkaalla palvelulla. Ruuan ystäville on tarjolla useita hyviä ravintoloita, ja mukavassa spassa voit nauttia rentouttavista hoidoista. Mikäli haluat lähteä ostoksille, on hotellista suora sisäänkäynti Abu Dhabi Mall -ostoskeskukseen. Nauti ihanista päivistä allasalueella tai tutustu Abu Dhabiin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Club-huone 1-3 hengelle. Yksiö 1-3 hengelle. Kaksio 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

personnel
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5875 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viiden tähden hotelli Beach Rotana Abu Dhabi sijaitsee aivan rannalla Abu Dhabin keskustassa. Hotellista on suora sisäänkäynti Abu Dhabi Mall -ostoskeskukseen. Allasalueella on altaan lisäksi erillinen lastenallas ja allasbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhepalvelu niin altaalla kuin rannalla. Rannalla on myös baari.

Hotellissa on 9 ravintolaa, jotka tarjoavat erityypisiä aterioita. Ravintola Essence tarjoilee kansainvälistä ruokaa noutopöydästä. Finz tarjoilee tuoretta kalaa ja mereneläviä. Pregossa voit nauttia italialaisen keittiön antimista. Redo Grill on palkittu grilliravintola. Trader Vic'sissä teemana on Ranskan Polynesia. Brauhaus on saksalainen ravintola. Ravintola Indigossa saa intialaista ruokaa. Beninhasta löydät japanilais-amerikkalaisia annoksia. Ravintola Bayview tarjoilee yksinkertaisia kansainvälisiä annoksia. Aulassa on kahvila.

Maksuton tennis (mailavuokraus lisämaksusta), squash, fitnesskeskus ja pöytätennis. Urheiluohjelma erilaisilla tunneilla. Maksuton lastenkerho. Lastenhoitopalvelu lisämaksusta. Hieronta, spa-hoidot, aerobic ja vesiurheiluaktiviteetit lisämaksusta. Wifi lisämaksusta. Huonepalvelu lisämaksusta. Noin 50 metriä lähimpään supermarkettiin ja julkisen liikenteen pysäkille.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriat ennakkoon syövät alle 6 -vuotiaat lapset maksutta ja 6-11 -vuotiaat lapset puoleen hintaan.

Puolihoitoon kuuluu aamiainen ja illallinen buffetravintola Essencessä.

All Inclusive

All inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä klo 6.00-10.30, ravintola Essencessä (perjantaista lauantaihin aamiainen klo 11.00 asti)
  • Lounaspöytä klo 12.00-15.30, ravintola Essencessä.
  • Kolmen ruokalajin lounas (valmis menu) ravintola Finzissä, Prego'ssa, Rodea Grillissä, Indigossa tai Brauhausessa noin klo 12.00-15.30.
  • Illallispöytä klo 19.00-22.30, ravintola Essencessä.
  • Kolmen ruokalajin illallinen ravintola Finzissä, Prego'ssa, Benihanassa, Polynesian Cuisinessa, Rodeo Grillissä, Indigossa tai Brauhausessa , noin klo 18.00-23.30.
  • Rajattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11-23.30.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 saakka.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.