Lomadiili

Huippusuosittu Lomadiili 2021

Lomadiilien myynti on tältä erää päättynyt. Jos ostit lomadilin, muistathan tehdä varauksesi 1.2.2021 mennessä. Lomadiilit koskevat lähtöjä Helsingistä ja Oulusta.

Lomadiilit olivat huippusuosittuja, ja olemme saaneet paljon varauspyyntöjä . Käsittelemme varauspyynnöt saapumisjärjestyksessä - saat matkavahvistuksen sähköpostiisi kun varauksesi on tehty. Jos ostit lomadiilin pukinkonttiin, on lahjansaajalla 1.2.2021 saakka aikaa suunitella ja varata matka. 

Lomadiili sisältää:

Viikon majoitus valitsemassasi kohteessa | Edestakaiset lennot | Päätä lähtöpäivä ja hotelli 1.2.2021 mennessä | Valitse 8 hyvätasoisen hotellin väliltä

Lomadiili 2021 - Hinnat

Matkustusaika Aikuinen - hinta/hlö* Lapsi - hinta/hlö*  

2.8 - 14.10.2021

350 € 150 € Diili ei enään saatavilla
1.6. - 1.8.2021 700 € 300 € Diili ei enään saatavlla


*Aikuisen hinta koskee majoitusta perushuonetyypissä, kahden hengen huoneessa/huoneistossa. Huonetyypin korotus ja yhden hengen huone lisämaksusta.
*Lapsihinta koskee alle 12 -vuotiaita lapsia, kun huoneessa majoittuu lisäksi kaksi täyden hinnan maksavaa aikuista.

Lomadiili -huoneita on rajoitettu määrä/hotelli/lähtö. Huomaa että tilanne voi erota Apollomatkojen verkkosivujen tilanteesta ja että lomadiili huoneet voidaan myydä loppuun. Tällöin sinun tulee valita toinen hotelli/lähtöpäivä.


Valitse alla olevista hotelleistamme

Olemme poimineet Lomadiiliin mukaan yhteensä 8 laadukasta hotelliamme. Valitse suosikkisi näiden asiakkaidemme rakastamien hotellien joukosta!

Kun olet ostanut Lomadiilin haluamallesi matkustusajankohdalle, voit varata hotellin ja lomaviikon tämän lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Lomadiiliin sisältyvä hotelli ja lähtöpäivä tulee varata 1.2.2021 mennessä.


Lahjavinkki koko perheelle

apollo mondo family
Mythos Beach Resort
Rakastettu perhehotelli Rodoksella

Mythos Beach Resort

Hotellissa on Apollon oma lastenkerho ja uimakoulut, ja hotellin ravintolassa on lapsille oma buffet. Allasalueilla on runsaasti tilaa ja meri on käden ulottuvilla.
apollo mondo family
Apollo Mondo Family Romana
Parasta perhelomaa Makarskan rannalla

Apollo Mondo Family Romana

Apollo Mondo Family Romanassa on kaikki, mitä tarvitaan onnistuneeseen perhelomaan - lastenkerho, uimakoulu, kahvi- ja mehubaari Mondo Café sekä ryhmäliikuntaa. Nauti lomasta meren äärellä tilavissa huoneistoissa.
apollo mondo selected
Santa Helena Beach
Kreetan kestosuosikki

Santa Helena Beach

Tyylikäs ja suosittu hotellin Plataniaksen rannalla. Nauti viihtyisästä allasalueesta, ravintolan merinäköalasta, sekä aamujoogasta. Lapsille on tarjolla Polly & Mino -lastenkerho ja uimakoulu!
apollo mondo local
Stellina Village Resort
Viihtyisä hotelli koko perheelle

Stellina Village Resort

Nauti useista altaista ja hotellin monipuolisista palveluista. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Chrissi Aktin rantaa ja lyhyen bussimatkan päässä Haniasta.

Lahjavinkki teille kahdelle

apollo mondo selected
Apollo Mondo Selected Romana
Makarskan suosituimmalla rannalla

Apollo Mondo Selected Romana

Uusi Apollo Mondo Selected Romana sijaitsee parhaalla paikalla rannalla, hieman Makarskan keskustan ulkopuolella.Suuri allasalue, kuntosali, spa ja modernit huoneet.
apollo sports
Levante Beach Resort
Liikuntapainotteinen hotelli rannalla

Levante Beach Resort

Aivan rannalla sijaitsevassa hotellissa on useita uima-altaita, hyviä ravintoloita ja erinomaiset mahdollisuudet liikkua. Treenaa kuntosalilla tai nosta sykettä ryhmäliikuntatunneilla.
Epsilon
Suosittu huoneistohotelli Falirakin rannalla

Epsilon

Falirakin rannalla sijaitsevasta hotellista löytyy viihtyisä allasalue, vesiliukumäkiä, hyviä ravintoloita ja tilavia huoneistoja. Hotellissa viihtyy koko perhe!

Näin lomadiili toimii

Lomadiili

Osta lomadiili

Valitse haluatko matkustaa keväällä/syksyllä vai keskikesällä. Hinta määräytyy matkustusajan mukaan.

Lomadiili

Valitse hotelli ja tarkka lähtöpäivä

Valitse mieleisesi hotelli tarjoukseen kuuluvista hotelleista ja sopivin lomaviikko viimeistään 1.2.2021.

Lomadiili

Varaa loma

Varaa loma ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai täyttämällä lomake, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä.

Kampanjan ehdot:

  • Lomadiili matka varataan Apollomatkojen asiakaspalvelusta puh. 09 6154 7400 tai Lomadiili yhteydenottolomakkeella (lomake osoitteessa: apollomatkat.fi/lomadiili). Lomadiilin voi lunastaa heti kun olet vastaanottanut vahvistuksen lomadiilistä sähköpostiisi. Lomadiiliin sisältyvät hotellit: apollomatkat.fi/lomadiili.

  • Lomadiilin hinnat edellyttävät vähintään 2 aikuista samassa huoneessa. Yhden hlön huoneen lisämaksu 200 € lähdöillä 2.8-14.10.2021 ja 400 € lähdöillä 1.6. -1.8.2021. Lisämaksu lisätään matkavaraukseen.

  • Lasten lomadiili -hinta koskee vain lisävuoteita, kun samassa huonessa majoittuu vähintään 2 aikuisen hinnan maksavaa. Esimerkiksi kun matkalle lähtee 1 aikuinen + 2 alle 12 v. lasta, tulee ostaa kaksi aikuisten Lomadiiliä ja loput lasten lomana.

  • Lomadiili -huoneita on rajoitettu määrä/hotelli/lähtö. Huomaa että tilanne voi erota Apollomatkojen verkkosivujen tilanteesta ja että huoneet voidaan myydä loppuun. Tällöin sinun tulee valita toinen hotelli/lähtöpäivä.

  • Lomadiilit ovat myynnissä ainoastaan 8.-13.12. 

  • Mikäli Lomadiiliä ei lunastata ennen 1.2.2021, maksetun summan voi käyttää osamaksuna normaalihintaiseen Apollomatkojen rantalomaan vuodelle 2021 tai lunastaa Apollomatkojen lahjakorttina. Lomadiiliä ei hyvitetä rahana.

  • Lomadiiliä ei voi yhdistää muihin etuihin/tarjouksiin.

  • Kauden alkamis- ja päättymisajankohdat vaihtelevat eri matkakohteissa.

  • Kun varaat lennon ja hotellin, matka kuuluu Yleiset matkapakettiehtojen sekä Apollomatkojen lisä- ja erityisehtojen piiriin. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että jos Apollomatkat peruu matkan, palautetaan matkan hinta sinulle.