Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta ja lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti omalla altaalla

Juniorsviittejä, joissa on oma allas sekä maaterassi aurinkotuoleilla ja merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta kolmannelle hengelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta ja lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat majoittua hotelli Athena Beachissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Makuuhuone ja olohuone. Kaksi yhden hengen vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta ja lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huoneita jaetulla altaalla

Superior-huoneita, joissa on maaterassi ja pääsy jaetulle altaalle. Kaksi yhden hengen vuodetta ja lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.