Athena Beach

Aivan meren ja rannan yläpuolella Pafoksen lounaisosassa Kyproksella sijaitsee hotelli Athena Beach, jossa on useita uima-altaita, monia ravintoloita ja aktiviteetteja sekä nuorille että vanhoille. Aamiaispöytä sisältyy lomasi hintaan, mutta voit halutessasi lisätä lomaasi myös lisämaksullisen puolihoidon tai All Inclusiven. Majoitu kauniissa junior-sviiteissä, joissa on oma allas, tai superior-huoneissa, joissa on pääsy yhteiselle uima-altaalle.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Superior-huoneita jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Perhesviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Juniorsviittejä omalla altaalla 2-3 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siistiä, hyvä ilmastointi, hyvä aamupala
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4377 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Useita uima-altaita, joista yksi on tarkoitettu vain aikuisille ja kaksi erillistä lastenallasta erilaisilla vesileikkialueilla. Kaksi vesiliukumäkeä, pituusrajoitus 120cm. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet. Hotellin alla oleva ranta on hiekka- ja kiviranta.

Ravintola Atriumissa tarjoillaan noutopöytäaamiainen, lounas sekä illallinen. Ravintola Zephyr on tarkoitettu vain aikuisille, ja täällä on tarjolla noutopöytäaamiainen ja illallinen á la carte -menulta. Sekä Adonis Mediterranen että italialainen ravintola Leda tarjoilevat iltapäivisin kevyitä lounaita, välipaloja, makeisia ja jäätelöä sekä illalliseksi valikoituja Välimeren ja Italian herkkuja á la carte -menulta. Rannalta löytyy Helios Beachbar, joka tarjoilee kevyitä lounaita ja välipaloja iltapäivisin. Hotellin cocktail-baari Nectarinissa, Helios Beach -baarissa tai allasbaarissa voit nauttia virkistäviä juomia. Hotellissa on myös vain aikuisille tarkoitettu allasbaari. Á la carte -ravintoloissa pukukoodi iltaisin: miehillä pitkät housut, suljetut kengät ja hihallinen t-paita. Polvipituiset shortsit käyvät noutopöytäravintolassa.

Hotellissa on ihana spa-osasto,josta löytyy mm. sauna ja höyrysauna sekä erilaisia hoitoja lisämaksusta. Lisäksi spa-osastolla on myös sisäuima-allas ja maksuton kuntosali, jossa on kardiolaitteita ja vapaita painoja. Pöytätennis, boccia ja shuffleboard. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille, englanninkielinen henkilökunta.

Maksuton wifi koko hotellissa.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

All Inclusive Ultra sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Atriumissa, klo 07.30-10.30.
 • Aamiaispöytä Välimeren tyyliin, vain aikuisille, ravintola Zephyrissä, klo 08.00-11.00.
 • Lounaspöytä ravintola Atriumissa, klo 12.30-14.30.
 • Kevyitä lounaita ravintola Ledrassa (noutopöytä) tai Adoniksessa (á la carte), klo 12.00-16.00.
 • Välipaloja Helios Beach barissa, klo 12.00-17.00.
 • Kahvia ja jäätelöä ravintola Ledrassa, klo 12.30-16.00.
 • Kahvia ja jäätelöä ravintola Adonisissa, klo 12.00-16.00.
 • Välipaloja Helios Beach barissa, klo 12.00-17.30.
 • Illallispöytä ravintola Atriumissa, klo 18.30-22.00.
 • Á la carte -illallinen kaksi kertaa viikossa ravintola Zephyrissä tai Ledrassa, klo 19.00-23.00, viimeinen kattaus klo 21.30, pöytävaraus vaaditaan,
 • Rajoittamattomasti paikallisia ja kansainvälisiä virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia, klo 10.00-00.30.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Pafos

Amavi, MadeForTwo

Amavi, MadeForTwo sijaitsee aivan Sodapin rannalla Páfoksella Kyproksen lounaisrannikolla. Tyylikäs hotelli sopii erityisesti pariskunnille ja toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat. Hotellilla on muutamia altaita, spa, hintaan sisältyvä puolihoito. Puolihoitoon sisältyy myös illallinen á la carte -ravintolassa. Hotellin viereinen ranta on palkittu kansainvälisellä Blue Flag -ympäristöpalkinnolla.

Dionysos Central

Dionysos Central sijaitsee aivan Pafoksen sydämessä Kyproksen lounaisrannikolla. Hotellissa on useita ravintoloita ja hotellin ulkopuolelta löydät lisää ravintoloita ja baareja. Rentoudu hotellin allasalueella samalla kun suunnittelet lomaviikkosi tulevia aktiviteetteja. Golfista kiinnostuneiden kannattaa kokeilla hotellin läheisiä golf-kenttiä. Aamiainen sisältyy lomasi hintaan, ja jos kaipaat vielä hieman lisämukavuutta lomaasi, voit varata myös lisämaksullisen puolihoidon.

Veronica

Veronica sijaitsee aivan Pafoksen ulkopuolella, kävelymatkan päässä sekä satamasta että linnasta. Hotellin ympärillä on useita ravintoloita ja kauppoja, ja Pachyammosin rannalle pääsee muutamassa minuutissa. Noutopöytäaamiainen sisältyy hintaan, ja hotellilla on saatavilla myös puolihoito.