Kyproksen ravintolat

Kyproksen ravintolat

Kyproksella on ravintoloita jokaiseen makuun! Keräsimme alle muutamia ravintoloita, jotka ovat mielestämme vierailun arvoisia kussakin kaupungissa.

Spett

Ravintolavinkkejä kohteessa Fig Tree Bay

Meksikolainen
Pernerassa sijaitsevassa Speedy Gonzales -ravintolassa saat parasta meksikolaista: rapeita tacoja, mehukkaita quesadilloja, täyteläisiä burritoja, nachoja sulatetulla juustolla ja guacamolella. Nauti jääkylmä mansikkamargarita ennen illallista, tai mikset kokeilisi paikallista Keo-olutta! 

Abra Kebab Ra
Abra Kebab Ra on Pernerassa sijaitseva ravintola, joka tarjoilee jännittävää itämaista ruokaa, jossa on elementtejä kyproslaisesta keittiöstä. Muutamana iltana viikossa siellä järjestetään vatsatanssiesityksiä. 

La Cultura del Gusto
La Cultura del Gusto on TripAdvisorin mukaan yksi Kyproksen parhaista ravintoloista: herkullisia, hyvin valmistettuja klassisia ruokia twistillä ja ystävällinen henkilökunta. 

Ravintola Kyproksella

Ravintolavinkkejä Ayia Napassa

Los Bandidos
Los Bandidos on yksi Ayia Napan suosituimmista ravintoloista. Ravintola tarjoaa meksikolaisen keittiön herkkuja - quesadilloja, burritoja, tacoja, nachoja ja guacamolea. Ne sopivat parhaiten yhteen mansikkamargaritan tai jääkylmän oluen kanssa. 

Hyvää kalaa
Ayia Napan satamassa on useita mukavia kalaravintoloita. Täällä voit istua pitkään ja nauttia viihtyisästä ilmapiiristä ja kauniista näkymistä satamapromenadille, puhumattakaan ihanista meren herkuista.

Simpukoita

Ravintolavinkkejä Larnakaan

Ocean Basket
Eteläafrikkalaisella Ocean Basket -ketjulla on yhdeksän ravintolaa Kyproksella, joista yksi sijaitsee Larnakassa. Se tarjoilee herkullisia mereneläviä sekä maukkaita jälkiruokia ja juomia. 

Vlachos Tavern
Viihtyisä perheomisteinen taverna, jonka ruokalistalla on kyproslaisia herkkuja. Vlachos Tavernassa kannattaa tilata mezejä (pieniä annoksia).

To Kazani Traditional Tavern
Yksi Larnakan parhaista ravintoloista Trip Advisorin mukaan, ja voimme olla vain samaa mieltä! Muista käydä To Kazani Traditional Tavernissa lomallasi Larnakassa.