Larnaca

Matka Larnakaan on täydellinen yhdistelmä aurinkoa, uintia ja kaupunkia. Se sijaitsee vilkkaan rantapromenadi Seafrontin varrella.Lisätiedot Larnaca

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallisen keskihinta paikallisessa tavernassa on noin 18 euroa. Olut maksaa noin 2 euroa.

Rannat

Kyproksella on monia kauniita rantoja ja lahtia, joista useimmissa on valkoista hienorakeista hiekkaa. Larnakan ranta on tummaa hiekka/kivisekoitusta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 15°c
helmi 16°c
maalis 18°c
huhti 21°c
touko 24°c
kesä 28°c
heinä 31°c
elo 32°c
syys 30°c
loka 26°c
marras 21°c
joulu 17°c

Kaikki matkakohteet Kypros

Fig Tree Bay

Koko rannikkoa kutsutaan usein Viikunapuulahdeksi tai Protarasiksi, mutta itse asiassa alue koostuu useista ihanista rannoista ja mukavista lomakohteista, jotka levittäytyvät helminauhana pitkin rannikkoa. Lomakeskusten rauhallinen tahti ja matalat rannat tekevät kohteesta ilmeisen valinnan lapsiperheille ja pariskunnille, jotka haluavat asua hieman rauhallisemmassa ympäristössä. Hotellissa on Apollo Mondo Family Hotel Malama Beach Holiday Village, jossa on lastenkerho, uimakoulu ja maksutonta ryhmäliikuntaa.

Ayia Napa

Matkustaessasi Ayia Napaan voit odottaa aurinkoista säätä, kauniita rantoja ja turkoosia vettä. Ayia Napa tunnetaan yöelämästään, ja se on myös ihanteellinen paikka rentouttavaan pariskuntalomaan jossain rantahotelleissamme. Leppoisa rantaelämä yhdistettynä monipuoliseen valikoimaan retkiä ja viihtyisiä ravintoloita tekevät Ayia Napasta yhden Kyproksen suosituimmista kohteista.