Deluxe-huone

Tilavia Deluxe-huoneita, joissa on suuri ja ylellinen parivuode. Suuri sohva ja tv satelliittikanavilla. Minibaari, jossa on maksuton pieni tervetuliaispakkaus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus, espressokeitin. Vesipullot (päivittäinen täyttö). Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Kylpyhuone, jossa kaksi pesuallasta ja sadesuihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Juniorsviitti

Tilavia juniorsviittejä, joissa on suuri ja ylellinen parivuode. Kaksi sohvaa ja tv satelliittikanavilla. Olohuoneosa erotetaan makuuhuoneesta lasiliukuovilla. Minibaari ja pieni maksuton tervetuliaispakkaus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus, espressokeitin. Vesipullot (päivittäinen täyttö). Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Kylpyhuone, jossa kaksi pesuallasta ja sadesuihku. Erillinen wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Juniorsviitti jaetulla altaalla

Tilavia juniorsviittejä, joista on pääsy jaetulle altaalle, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Makuuhuone, jossa on suuri ja ylellinen parivuode, on erotettu lasiliukuovella olohuoneesta, jossa on kaksi sohvaa ja tv satelliittikanavilla. Minibaari ja pieni maksuton tervetuliaispakkaus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus, espressokeitin. Vesipullot (päivittäinen täyttö). Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Kylpyhuone, jossa kaksi pesuallasta ja sadesuihku. Erillinen wc. Parveke tai terassi merinäköalalla ja suora pääsy jaetulle uima-altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.