Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja tervetuliaispakkaus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus, espressokeitin. Vesipullot (päivittäinen täyttö). Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Kylpyhuone, jossa kaksi pesuallasta ja suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Olohuone ja makuuhuone on erotettu lasisella liukuovella. Suuri parivuode. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja tervetuliaispaketti. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Espresso-kahvinkeitin. Vesipullo huoneessa saapumisen yhteydessä, täytetään päivittäin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki. Kylpyhuone, jossa on kaksi allasta, suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Juniorsviitti jaetulla altaalla

Juniorsviittejä, joista on pääsy jaetulle altaalle, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Makuuhuone, jossa on suuri ja ylellinen parivuode, on erotettu lasiliukuovella olohuoneesta, jossa on kaksi sohvaa ja tv satelliittikanavilla. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minibaari ja pieni maksuton tervetuliaispakkaus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus, espressokeitin. Vesipullot (päivittäinen täyttö). Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Kylpyhuone, jossa kaksi pesuallasta ja suihku. Erillinen wc. Parveke tai terassi merinäköalalla ja suora pääsy jaetulle uima-altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.