Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Yksinkertainen keittovarustus, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, keittolevyt ja jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero panttimaksua vastaan. Amme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä/2-5 henkeä, joista 2 lasta.

Suurehko yksiö

Suurehkoja yksiöitä, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa yksinkertainen keittovarustus, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, keittolevyt ja jääkaappi. Osassa huoneistoja on baaripöytä ruokapöytänä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero panttimaksua vastaan. Amme/suihku ja wc. Parveke merelle päin. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Yksiö

Yksiöitä, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa yksinkertainen keittovarustus, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, keittolevyt ja jääkaappi. Osassa huoneistoja on baaripöytä ruokapöytänä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero panttimaksua vastaan. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke merelle päin. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.