Sunrise Oasis

  • Ihana allasalue
  • Tilavat huoneistot
  • Varaa ateriapaketti

Sunrise Oasis on hieno huoneistohotelli lyhyen kävelymatkan päässä rannalta ja keskustasta. Hotellilla on hyvät palvelut, kuten leikkipaikka ja lastenallas. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla All Inclusiven, jolloin kaikki ateriat hotellilla sisältyvät hintaan tai puolihoidon, jolloin voit nauttia illallista hotellilla tai kolmessa eri ravintolassa Protaraksen keskustassa.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Yksiöitä 2-3 hengelle. Suurehkoja yksiöitä 2-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,6 10:stä
Perustuu 122 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1044 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Sunrise Oasis sijaitsee Fig Tree Bayssa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskustasta ja rannalta. Hotellialueella on suuri allasalue, jossa allas, lastenallas, maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Jacuzzi. Allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

Ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ja kyproslaisia annoksia sekä viihtyisä aulabaari. Hieno puutarha sekä pieni leikkipaikka perheen pienimmille. Maksuton wifi vastaanotossa ja baarissa. Kuntosali. Tennis ja sauna lisämaksusta. Huonepalvelu. Paikallisliikennettä, joka saatetaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito extra ja All Inclusive lisämaksusta.

Puolihoito extra sisältää aamiaisen hotellilla ja illallisen (valmis menu) hotellin ravintolassa tai valikoiduissa ravintoloissa Protaraksessa. Varaus vaaditaan vähintään päivää ennen. Loman aikana on mahdollista ruokailla kerran kreikkalaisessa ravintola Kykloksessa, italialaisessa ravintola Marcellossa ja aasialaisessa ravintola Lemongrassissa. Voit myös ruokailla brasilialaisessa ravintola Braseirossa 5 € lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
  • Kahvia, teetä ja jäätelöä, klo 10.00-23.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00.
  • Välipaloja, klo 10.30-12.00 ja 15.30-18.00.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.30.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

Mahdollisuus nauttia kolmen ruokalajin illallisen sisältäen kaksi juomaa per henkilö valikoiduissa ravintoloissa Protaraksessa. Varaus vaaditaan vähintään päivää ennen. Loman aikana on mahdollista ruokailla kerran kreikkalaisessa ravintola Kykloksessa, italialaisessa ravintola Marcellossa ja aasialaisessa ravintola Lemongrassissa. Voit myös ruokailla brasilialaisessa ravintola Braseirossa 5 € lisämaksusta.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Fig Tree Bay

Alva

Huoneistohotelli Alvalla on keskeinen sijainti Fig Tree Bayn pääkadulle. Kauniille hiekkarannalle on lyhyt kävelymatka, ja hotellin kaksiot ovat moderneja. Hotellin ravintola Café Parko on pidetty niin paikallisten kuin matkailijoiden keskuudessa.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel sijaitsee aivan rannalla Fig Tree Bayn reunamilla. Hyvin varusteltu kuntosali ja tenniskentät mahdollistavat aktiivisemman lomailun. Ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita kävelymatkan päässä hotellilta. Lisämaksullisen All Inclusiven avulla teet lomastasi entistä mukavamman.

Evalena Beach

Evalena Beach sijaitsee hyvällä paikalla aivan rannalla ja kävelymatkan päässä Fig Tree Bayn keskustasta. Hotellilla on mukava allasalue merinäköalalla.

Grecian Park

Tervetuloa tasokkaaseen Grecian Parkiin! Hotelli sijaitsee mäen päällä kauniissa ympäristössä tunnetun Konnos Bay rannan yläpuolella. Hotellilla on kaunis allasalue ja useita suosittuja ravintoloita, joista yksi on Kyproksen parhaita japanilaisia ravintoloita.

Malama Beach Holiday Village

Apollo Mondo Family Resort Malama Beach Holiday Village sijaitsee pienen ja viihtyisän lahden vieressä, missä vesi on kristallinkirkasta, aivan Fig Tree Bayn ulkopuolella Kyproksella. Tämä palmujen reunustama hotelli ei ole kaukana rannasta, ja siellä on ihana uima-allasalue missä viihtyy koko perhe. Lähde kuntosalille, osallistu ryhmäliikuntaan tai herkuttele erilaisilla ruoilla buffetravintolassa. Lapsille on hauskaa tekemistä Pollyn ja Minon lastenkerhossa.

Myro-Androu

Tervetuloa suosittuun ja perheystävälliseen Myro-Androu-hotelliin. Hotelli sijaitsee aivan Louma Bayn kauniilla rannalla ja kaikista hotellin huoneistoista on kaunis merinäköala. Huoneistoissa on hyvin varustetut keittiöt niille, jotka haluavat itse kokata, mutta on myös mahdollista ostaa puolihoito. Tyytyväisten vieraiden ja paikallisen kosketuksen ansiosta Myro-Androu on valittu yhdeksi Apollo Mondo Local -hotelleistamme.

Sunrise Garden

Täydellinen sijainti keskellä Protaraksen keskustaa. Tämä perhehotelli sijaitsee pääkadun vieressä ja hieman yli 200 metrin päässä merestä. Hotellissa on muun muassa altaita kaiken ikäisille sekä ravintola, jossa tarjoillaan kreikkalaista ruokaa.

Sunrise Jade

Sunrise Jade Fig Tree Bayssä on täydellinen hotelli niille, jotka matkustavat ilman lapsia. Hotellissa on miellyttävä design, kaunis allasalue ja useita hyviä ravintoloita. Jos haluat pientä lisähemmottelua, varaa Deluxe-sviitti, josta pääsee suoraan jaetulle uima-altaalle.

Sunrise Beach

Sunrise Beach on mukava ja tunnettu hotelli, joka sijaitsee aivan Fig Tree Bayn rannalla. Hotellissa on ihana allasalue, jossa on allas, swim-up baarilla sekä integroitu poreallas. Täällä on myös mahdollisuus varata oma aurinkotuoli koko oleskelun ajaksi!

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla Fig Tree Bayn rannalla. Hotellilla on suuri allasalue, josta voi varata oman aurinkotuolin. Suuri allasalue, jossa sekä lastenallas että allas vain aikuisille, hvviä ravintoloita ja spa, joka tarjoaa ihania hoitoja. Varaa lisämaksulliset ateriat ja sinulla on mahdollisuus ruokailla valituissa Fig Tree Bayn ravintoloissa.