Junior-sviitti

Junior-sviittejä parivuoteella. Kaksi parveketta eri suuntiin, merinäköala. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Saapuessa yksi vesipullo. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Amme, suihku, kaksi allasta ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Mukavia kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Saapuessasi huoneessa on vesipullo. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku, kaksi allasta ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke, osasta rajoitettu merinäköala.

Huonekoko: noin 23 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä, jotka koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta, joiden välissä on ovi. Parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Saapuessa yksi vesipullo. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku, kaksi allasta ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone

Junior-sviittejä parivuoteella tai kahdella yhden hengen vuoteella. Parveke merinäköalalla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Saapuessa yksi vesipullo. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Amme, suihku, kaksi allasta ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.