Workout with Apollo – Malama Beach Holiday Village

Me Apollolla tykkäämme treenata ja liikkua myös lomalla. Treenaamisesta tulee entistä hauskempaa, kun sen yhdistää uimiseen, hyvään ruokaan ja kylpyläkäyntiin. Malama Beach Holiday Village on hotelli, josta löydät nämä kaikki; voit osallistua ryhmäliikuntatunneille, treenata omatoimisesti hotellin kuntosalilla, lenkkeillä lähistön merkityillä reiteillä tai hioa uimatekniikkaasi.

 

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunnit

Romana Beach Resortissa voit päivittäin osallistua neljälle erilaiselle ryhmäliikuntatunnille korkeasesongin aikaan. Matalasesongin aikana yhtenä päivänä viikossa ei järjestetä tunteja. Tunnit järjestetään koulutetun skandinaavisen ohjaajan johdolla. Mikäli matkustat perheen pienempien kanssa, on lastenkerhon aikataulut suunniteltu yhteen ryhmäliikuntatuntien kanssa. Valittavanasi on aamujoogaa, core-treeniä, kuntopiirejä, boot camppeja ja paljon muuta. Lue lisää ryhmäliikuntatunneista, aikataulusta ja tuntikuvauksista täältä.

Joogaa Apollo Mondo Family Resort -hotellissa

Hintaan sisältyy:

  • Kuntosali  
  • Ryhmäliikuntatunnit ohjelman mukaan
  • Rantalentopallo
  • Squash (panttia vastaan)

 


Pyöräily- ja juoksureitit

Juoksua lomalla

Peak Performance on kartoittanut parhaat pyöräilyreitit ja Urban Tribes parhaat juoksureitit Malama Beach Holiday Villagen ympäristöissä. Juoksureitit on merkattu maastoon värikoodeilla.

 

Kartat

 

Pyöräily 25 km 

Pyöräily 32 km

Juoksureitti vuoristossa 4,1 km

Juoksureitti (eteläinen ranta) 5 km

Juoksureitti (pohjoinen ranta) 5,1 km