Kokemuksia Stamatia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,9 10:stä Perustuu 82 arvioon
Kokonaisuus
 
6,9 / 10
Puhtaus
 
6,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
6,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,0 / 10
Palvelu
 
7,7 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Sijainti, kokonaisuus, ystävällisyys, siisteys ja ruoka yleisesti.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-25


8 10:stä

+
Saimme tosi hyvän huoneen, tosin maksusta. Liikenteen melu oli ajoittain kovaa. Henkilökunta oli niin ystävällisiä, hymyileviä ja tehokkaita. Siisteys oli ykkös-asia, mistä pidimme erityisesti. Respan väki oli kivan rentoja.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-18


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-11


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-07


8 10:stä

+
Siisteys ja näköala
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Stamatia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

75% matkustajista suositttelee

260 arvostelua
Erinomainen
 
145
Erittäin hyvä
 
62
Hyvä
 
31
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

12.7.2022

Kirjoittanut Veera R

Parempi hotelli kuin odotimme!

Hotelli oli kaikinpuolin hyvä! Sijainti oli täydellinen, keskustaan oli vain muutaman minuutin kävelymatka ja hotellin lähistö oli hiljaisempaa seutua. Jännitimme etukäteen olisiko hotelli meluisalla alueella, mutta saimme onneksi nukkua rauhassa ilman keskustan melua. Meren rantaan käveli hotellilta muutaman minuutin ja vieressä on upea satama. Aamupala oli kattava, joskin melko rasvainen. Puolihoito oli matkan pelastus! Siihen kuului aamupala ja illallinen, mutta illallisen sai veloituksetta vaihdettua lounaaseen, mikäli halusi illallistaa muualla. Hotelli oli ihanan siisti ja toimiva. Uima-allasalue oli kivan kokoinen vaikka kuvissa näytti pienemmältä. Allasalueella oli tiski, josta sai tilattua halpoja drinkkejä ja syötävää. Hotellilla oli myös joka toinen päivä joku laulaja tai soittaja esiintymässä. Suosittelen ehdottomasti Stamatiaa ja voisimme tulla uudestaankin tänne! Henkilökunta oli ystävällistä, mikä lisäsi viihtyvyyttä :)

 
18.10.2022

Kirjoittanut FarAway18321285858

Not the best

The beds were very bad, the springs felt on the back, no decent blankets and the reception only gave a thin blanket without a duvet cover. The cleaning was incomplete and questionable to say the least. The food was the same every day, even on the promised Cypriot night there was no Cypriot food. It was also special that the waiters picked up the plates right in front of your nose as soon as you managed to swallow the last piece. All inclusive drinks were served in plastic cups and were like juice. Yes, I spent a week here, but the hotel has so many flaws, such as the rudeness of the staff, that I will never return or recommend it to others. However, the location and the hotel manager were a good plus.

 
13.7.2022

Kirjoittanut Rita L

A very nice and clean Hotel.Friendly stuff and walking distance to everything!!!

Nice and clean Hotel.Friendly stuff.Breakfast buffet has big variety.Close to restaurants and cafes.Walking distance to beach and the amusement Park if u have kids.Hotel has got also small pool for children.Strong WiFi and good air-conditioning in room.

 
12.7.2022

Kirjoittanut Jelenica76 Loznica, Serbia

Great stay at Stamatia

We are currently staying in Stamatia and I must say it's a wonderful experience. Food is very good, hotel is clean and staff are very pleasent. Beach is very near the hotel. I highly recommend it, hopefully we'll visit it again

 
29.6.2022

Kirjoittanut Karoliina75

I do not recommend.

The hotel is not very family friendly as it is a favorite hotel for partying and noisy young people. The pool is shallow and small.ruokailu on rauhaton sillä hyvää tarkoittava henkilökunta pyörii koko ajan ympärillä lautasia hakemassa. uusitut huoneet ovat siistejä.