Kroatian saaristoristeily Captain Botalla

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Jos haluat tutustua Kroatian kauniiseen saaristoon, niin M/S Captain Bota on erinomainen valinta. Captain Botan reitti lähtee Kroatian mantereelta, ja pysähtyy joka ilta uuteen satamaan. Päivien aikana voit nauttia lämmöstä laivan suurella kannella aurinkotuolissa, ja pulahtaa vilvoittelemaan kristallinkirkkaaseen mereen.

M/S Captain Bota

Captain Bota on neljän tähden risteilylaiva, johon mahtuu 38 matkustajaa ja seitsemän miehistön jäsentä. Laivalla on kolme kantta, sekä 250 neliöinen aurinkokansi, jossa on aurinkotuoleja, suihku ja jacuzzi. Laivan takaosassa on uimatasanne, josta pääsee uimaan muutaman portaan kautta.

Aina uusia maisemia

Iltapäivisin M/S Captain Bota saapuu uusiin satamiin ja sinulla on mahdollisuus tutustua alueeseen omatoimisesti. Hintaan sisältyy kapunkikierrokset Hvarin kaupungissa, Korculassa, Dubrovnikissä ja Splitissä. Joissain satamissa on mahdollista vuokrata pyörä, ja suosittelemme sen vuokraamista jotta pääset tutustumaan alueeseen ja sen ympäristöön omatoimisesti. Välimatkat ovat yleensä lyhyitä, ja matkan varrella saatat löytää kauniita uimapoukamia.

Ruoka ja juoma

Captain Botan ylimmällä kannella on noin 100 neliöinen ravintola ja lounge. Ravintola jatkuu ulkotilaan, joten voit nauttia aamiaisen ja lounaan myös ulkona. Aamiaisella tarjoillaan päivittäin tuoretta leipää, ja lounaalla paikallisia annoksia.

Panoramaikkunoista voi seurata ohi lipuvia saaria. Ravintola on ilmastoitu ja siellä on maksuton wifi sekä tv. 

Hytit

M/S Captain Botassa on 18 hyttiä erillisvuotein (80x200cm) tai parivuoteella (160x200cm). Tv satelliittikanavilla. Sähkö 220V. Maksuton ilmastointi sekä pieni tallelokero. Hiustenkuivain. Moderni kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Vaatekaappi sekä tilaa matkatavaroille sängyn alla. Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat, mutta ovat noin 10-13 neliöisiä. Ensimmäisen kannen hyteissä on pieni venttiili-ikkuna. Toisen ja kolmannen kannen hytteihin kuljetaan kannen kautta, ja niissä on ikkuna ovessa. Ovessa olevaa ikkunaa ei voi avata, mutta hyteissä on pieni ikkuna jonka saa osittain auki. Pyyhkeet vaihdetaan joka toinen päivä. Petivaatteet vaihdetaan kerran viikossa. Rantapyyhkeet maksutta. 

Hintaan sisältyy

 • Meno- ja paluulento.
 • Viikon risteily standard-luokan hytissä.
 • Satama- ja turistivero.
 • Puolihoito (aamiaispöytä ja välimerellinen lounas).
 • Tervetuliaisillallinen ja Captains Dinner.
 • Maksuton wifi (yhteys vaihtelee). 
 • Kaupunkikierros kävellen Hvarissa, Dubrovnikissa, Korčulassa ja Splitissä.
 • Langattomat kuulokkeet kaupunkikierroksille.
 • Kaksi 0,5l vesipulloa/hytti päivittäin.
 • Tuoreita hedelmiä.

 

 

Ei sisälly hintaan

 • Viisi illallista paikallisissa ravintoloissa.
 • Juomat laivalla.
 • Kuljetukset lentokentän ja sataman välillä.
 • Henkilökunnan tipit (suositeltu määrä noin 50 euroa/matkustaja).
 • Sisäänpääsy Mljetin kansallispuistoon 20-25 euroa/henkilö. Maksu maksetaan satamassa euroilla tai kunilla.
 • Retki Krkan kansallispuistoon Splitistä.

Hyvä tietää

 • Huomioithan, että risteily voidaan järjestää varaustilanteen mukaan jollain muulla aluksella. Mikäli matkustat isommassa seurueessa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jotta varaukset saadaan vahvistettua samalle alukselle. Kaikissa laivoissa on "Supreme"-luokitus, mutta joskus uima-altaan sijaan laivalla on jacuzzi.
 • Laivoilla on kroatialainen henkilökunta ja miehistö. Apollomatkojen opas ei ole mukana risteilyllä, mutta hänet tavoittaa puhelimitse matkan aikana.
 • Risteilyllä ei ole mahdollista maksaa luottokortilla. Risteilyn aikana ostetut juomat maksetaan paikallisella valuutalla viimeisenä päivänä.
 • Omien alkoholijuomien tuominen risteilylle on kielletty.
 • Matkalaukuille on tilaa sänkyjen alla.
 • Pukukoodi aluksella on vapaa ja merielämään soveltuva. Huomioithan vaatetuksen kauden mukaisesti. Suosittelemme retkiä varten tuulitakkia ja hyviä kenkiä. Ota rohkeasti mukaan myös kiikarit. Muista myös uimapuku. Sää voi vaihdella, katso sääennuste ennen lähtöä.
 • Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 300 metrin päähän laivasta, matkatavaroiden kuljettamisesta tulee huolehtia itse.
 • Huomioithan, että kapteeni voi muuttaa risteilyn reittiä tai päiväohjelmaa sään tai sataman olosuhteista johtuen. Satamien rajoitetun kapasiteetin vuoksi laivat saattavat rantautua toiseen satamaan yöksi korkeasesongin aikana (kesä-elokuu). Laiva ei yleensä pysähdy laiturille, vaan maihin siirrytään veneen avulla.
   

Lapset ja nuoret

Risteilyt on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille. Laivoilla on jyrkkiä portaita, ja lapsille ei ole laivoilla omaa ohjelmaa. Perheet joilla on hieman isompia lapsia voivat arvostaa risteilyä.

Tietoa laivasta

Aluksen nimi: Captain Bota
Matkustajamäärä: 38
Leveys: n. 8 metriä
Pituus: n. 41 metriä
Valmistunut: 2015


Koe enemmän yhdistelmälomalla! Yhdistä saaristoristeily ja viikko lomakohteessa tai kaksi lomakohdetta. Tutustu yhdistelmälomiin Kroatiassa »

Kaikki risteilyt Saaristoristeilyt

Saaristoristeily Kompas, Split – Dubrovnik – Split

Koe upea Kroatia saaristoristeilyllä Kompasilla. Risteily lähtee Splitin satamasta Kroatian mantereelta, minkä jälkeen suuntaamme kohti uutta satamaa joka ilta. Päivät vietetään aurinkotuolissa maisemia ihaillen - ja kuumimpina tunteina voit pulahtaa uimaan kristallinkirkkaaseen mereen.

Saaristoristeily Kompas, Split – Zadar – Split

Vietä mukava lomaviikko Kroatian kauniissa saaristossa Kompasilla. Seitsemän päivän aikana pääset kokemaan Krkan ja Kornatin kauniit luonnonpuistot. Illat vietetään charmikkaissa satamissa ja kylissä. Jahdilla on kaikki mukavuudet - suuri aurinkokansi aurinkotuoleilla ja uintitasanteella sekä valoisat hytit. Joka iltapäivä laiva saapuu uuteen satamaan, ja voit tutustua kyliin omatoimisesti.

Saaristoristeily Kompas, Split - Kotor - Split

Jos haluat kokea Kroatian kauniin saariston, on saaristoristeily Kompas-aluksella täydellinen vaihtoehto! Risteily alkaa Splitistä Kroatian mantereelta, jonka jälkeen saavumme uuteen satamaan joka ilta. Päivät aluksella kuluvat mukavasti aurinkotuoleilla rentoutuen tai alusta tutkien - ja pääset takuulla myös pulahtamaan kristallinkirkkaaseen mereen laivamatkojen aikana.

Saaristoristeily Kompas, Split - Rab - Split

Koe upea Kroatia saaristoristeilyllä Kompasilla. Risteily lähtee Splitin satamasta Kroatian mantereelta, jonka jälkeen suuntaamme kohti uutta satamaa joka ilta. Päivät vietetään aurinkotuolissa maisemia ihaillen - ja kuumimpina tunteina voit pulahtaa uimaan kristallinkirkkaaseen mereen.