Kroatian Saaristoristeily Captain Botalla

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Jos haluat tutustua Kroatian kauniiseen saaristoon, niin M/S Captain Bota on erinomainen valinta. Captain Botan reitti lähtee Kroatian mantereelta, ja pysähtyy joka ilta uuteen satamaan. Päivien aikana voit nauttia lämmöstä laivan suurella kannella aurinkotuolissa, ja pulahtaa vilvoittelemaan kristallinkirkkaaseen mereen.


M/S Captain Bota

Captain Bota on neljän tähden risteilylaiva, johon mahtuu 38 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä. Laivalla on kolme kantta, sekä 250 neliöinen aurinkokansi, jossa on aurinkotuoleja, suihku ja jacuzzi. Laivan takaosassa on uimatasanne, josta pääsee uimaan muutaman portaan kautta.

Aina uusia maisemia

Iltapäivisin M/S Captain Bota saapuu uusiin satamiin ja sinulla on mahdollisuus tutustua alueeseen omatoimisesti. Hintaan sisältyy kapunkikierrokset Hvarin kaupungissa, Korculassa, Dubrovnikissä ja Splitissä. Joissain satamissa on mahdollista vuokrata pyörä, ja suosittelemme sen vuokraamista jotta pääset tutustumaan alueeseen ja sen ympäristöön omatoimisesti. Välimatkat ovat yleensä lyhyitä, ja matkan varrella saatat löytää kauniita uimapoukamia.


Ruoka ja juoma

Captain Botan ylimmällä kannella on noin 100 neliöinen ravintola ja lounge. Ravintola jatkuu ulkotilaan, joten voit nauttia aamiaisen ja lounaan myös ulkona. Aamiaisella tarjoillaan päivittäin tuoretta leipää, ja lounaalla paikallisia annoksia.

Panoramaikkunoista voi seurata ohi lipuvia saaria. Ravintola on ilmastoitu ja siellä on maksuton wifi sekä tv. 

Hytit

M/S Captain Botassa on 18 hyttiä erillisvuotein (90x190cm) tai parivuoteella (180x190cm). Tv satelliittikanavilla. Sähkö 220V. Maksuton ilmastointi sekä pieni tallelokero. Hiustenkuivain. Moderni kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Vaatekaappi sekä tilaa matkatavaroille sängyn alla. Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat, mutta ovat noin 10-15 neliöisiä. Ensimmäisen kannen hyteissä on pieni ikkuna. Toisen ja kolmannen kannen hytteihin kuljetaan kannen kautta, ja niissä on ikkuna ovessa. Pyyhkeet vaihdetaan joka toinen päivä. Petivaatteet vaihdetaan kerran viikossa. Rantapyyhkeet maksutta. 

Koe enemmän yhdistelmälomalla! Yhdistä saaristoristeily ja viikko lomakohteessa tai kaksi lomakohdetta. Tutustu yhdistelmälomiin Kroatiassa »

Saaristoristeilyn hintaan sisältyy

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lentomatkat.
 • Viikon risteily standardihytissä.
 • Satama -ja turistivero.
 • Puolihoito (aamiainen ja lounas), joka koostuu eri Välimeren alueen annoksista.
 • Tervetuloillallinen ja Captain's Dinner.
 • Maksuton wifi aluksella (yhteys vaihtelee).
 • Langattomat kuulokkeet kaupunkikierrosten opastusta varten.
 • 2 x 0,5 litran vesipulloa/hytti päivittäin. 
 • Tuoreita hedelmiä.
 • Jalkaisin tehtävä kaupunkikierros Hvarilla, Dubrovnikissä, Korčulassa och Splitissä.

 

Ei sisälly hintaan:

 • Viisi illallista paikallisissa ravintoloissa. 
 • Juomat aluksella. 
 • Lentokentän ja sataman väliset kuljetukset. 
 • Henkilökunnan juomarahat (suositeltava summa: 50 €/matkustaja).
 • Sisäänpääsy Mljetin luonnonpuistoon (20-25 €, joka maksetaan satamassa joko euroilla tai paikallisessa valuutassa).
 • Ylimääräinen retki Krkan luonnonpuistoon (Splitistä).

Hyvä tietää

Laivoilla on kroatialainen henkilökunta ja miehistö. Apollomatkojen opas ei ole mukana risteilyllä, mutta hänet tavoittaa puhelimitse matkan aikana. 

Risteilyllä ei ole mahdollista maksaa luottokortilla. Risteilyn aikana ostetut juomat maksetaan paikallisella valuutalla viimeisenä päivänä.

Pakkaa matkatavarat pienempiin laukkuihin, sillä hyteissä ei ole paljon tilaa. 

Voit ottaa matkalle mukaan oman rantapyyhkeen, tai vuokrata sen 7€/viikko.

Laiva ei aina pysähdy laiturille, vaan joskus maihin siirrytään kahden tai kolmen veneen avulla. 

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 300 metrin päähän laivasta, matkatavaroiden kuljettamisesta tulee huolehtia itse.

Pukukoodi aluksella on vapaa ja merielämään soveltuva. Huomioithan vaatetuksen kauden mukaisesti. Suosittelemme retkiä varten tuulitakkia ja hyviä kenkiä. Ota rohkeasti mukaan kiikarit myös kiikarit. Muista myös uimapuku. Sää voi vaihdella, katso sääennuste ennen lähtöä.

Lapset ja nuoret

Risteilyt on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille. Laivoilla on jyrkkiä portaita, ja lapsille ei ole laivoilla omaa ohjelmaa. Perheet joilla on hieman isompia lapsia voivat arvostaa risteilyä.