Kroatian Saaristoristeily Bellalla

Koe Kroatian upea saaristo M/S Bellalla! Uudella ja tilavalla laivalla nautit tasokasta lomaa. Mukavuuksiin kuuluu aurinkokansi altaalla ja aurinkotuoleilla, modernit hytit ja ravintola, josta löytyy myös baari. Tämän lisäksi laivan perältä löytyy uimataso. Iltaisin laiva parkkeerataan satamaan, joten pääset tutustumaan eri kohteisiin, nähtävyyksiin, rantoihin sekä mukaviin kahviloihin.

M/S Bella

M/S Bella on uusi laiva, johon mahtuu 38 matkustajaa ja 6 miehistön jäsentä. Laivalla on kolme kantta ja 250 neliöinen aurinkokansi, jossa pieni allas, suihku ja aurinkotuoleja. Laivan takaosassa on uimatasanne, josta pääsee uimaan muutaman portaan kautta.

Laiva lähtee satamasta varhain joka aamu, ja saapuu iltapäivisin uuteen satamaan. Matkan aikana tehdään pysähdyksiä, joiden aikana voit uida suoraan laivasta.

Joka päivä uusiin maisemiin

Iltapäivän lähestyessä M/S Bella saapuu uuteen satamaan, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus tutustua alueeseen omatoimisesti. Joidenkin pysähdyksien kohdalla hintaan sisältyy myös kaupunkikierrokset englanninkielisen oppaan opastamana. Pääset kaupunkikierroksien aikana tutustumaan tunnetuimpiin nähtävyyksiin Hvarissa, Korculassa, Dubrovnikissa ja Splitissä. Hintaan sisältyy myös Mljetin kansallispuistoon. Jos haluat, voit myös varata lisämaksullisen retken Omisiin ja Cetinaan.

Ruoka ja juoma

Ylimmällä kannella on M/S Bellan ravintola ja lounge. Ravintolassa on terassi, joten voit nauttia aamiaisen ja lounaan myös ulkona. Ravintola on ilmastoitu ja siellä on maksuton wifi sekä tv.

Aamiainen ja lounas tarjoillaan aina laivalla. Aamiaisella tarjoillaan päivittäin tuoretta leipää, ja lounaalla on usein tuoretta kalaa. Ensimmäisenä iltana matkan hintaan sisältyy tervetuloillallinen ja toisena iltana kapteenin illallinen.

Hytit

M/S Bellassa on 19 tilavaa ja modernia hyttiä erillisvuotein (90x200cm) tai parivuoteella (160x200cm). Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi sekä pieni tallelokero. Hiustenkuivain. Moderni kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Vaatekaappi sekä tilaa matkatavaroille sängyn alla. Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat, mutta ovat noin 13-15 neliöisiä. Ensimmäisen kannen hyteissä on pieni ikkuna.

Koe enemmän yhdistelmälomalla! Yhdistä saaristoristeily ja viikko lomakohteessa tai kaksi lomakohdetta. Tutustu yhdistelmälomiin Kroatiassa »

Saaristoristeilyn hintaan sisältyy

Hyvä tietää