Kroatian rannat

Kroatian Zlatni Rat – Kultainen Sarvi – on yksi euroopan upeimmista rannoista. Se sijaitsee Splitin edustalla olevalla Bračin saarella ja näyttää – juuri siltä: kultaiselta sarvelta, joka kurottaa Adrianmereen. Zlatni Rat on yksi suosikkirannoistamme Kroatiassa. Tutustu muihin suosikkeihimme!

Apollo Magazine

Kultainen niemeke

Zlatni Rat eli Kultainen niemeke on Euroopan kauneimpia rantoja. Se sijaitsee Bracin saarella Splitin edustalla ja työntyy Adrianmereen kultaisen nuolen tavoin. Ranta on pyöreää valkoista pikkukiveä, ja sitä ympäröivät maailman kirkkaimmat uimavedet. Ranta muuttaa muotoaan sääolojen mukaan. Jos satut paikalle oikeaan aikaan, pääset uimaan luonnon muovaamassa altaassa niemekkeen kärjessä.

Apollo Magazine

Osejava

Pieni ja pittoreski kivikkoranta sijaitsee Osejava-hotellin takana Makarskan satamakadun toisessa päässä. Rannan kallionkielekkeet ovat kuin luonnon omia aurinkotuoleja, joissa kelpaa köllötellä. Rannalla on myös kallioon louhittu baari, joka muuttuu yöaikaan kaupungin kuumimmaksi klubiksi.

Apollo Magazine

Podgora

Podgoran kaupungissa on kilometrin pituinen kivikkoranta Biokovon vuoriston kupeessa. Adrianmeren vesi on täällä kirkasta kuin lähteessä, ja rantaa myötäilee kaunis palmujen reunustama rantakatu.

Apollo Magazine

Tucepi

Kilometrien pituinen mukulakiviranta Tucepin kaupungissa. Rannalla on laitureita ja aurinkotuoleja sekä useita ravintoloita, jäätelöbaareja ja kahviloita. Täältä on myös helppo löytää luontaisia varjopaikkoja pinjojen katveessa.

Apollo Magazine

Bavice

Splitin hieno kaupunkiranta tarjoaa täydellisen hengähdystauon nähtävyyksien katselusta. Ranta soveltuu sekä virkistävään aamu-uintiin että rentouttavaan iltauintiin tai illan ensimmäiseksi drinkkipaikaksi.