Tamaris

apollo mondo local

 • Huoneistoja jopa 6 hengelle
 • Paljon palaavia asiakkaita
 • Rantakadun vieressä

Tervetuloa hotelli Tamarikseen - yhteen Makarskan Rivieran suosikkihotelliin. Tamaris sijaitsee aivan Tučepin kävelykadun varrella, josta löytyy useita hyviä ravintoloita. Omistajaperhe toivottaa kaikki vieraat tervetulleeksi ja tästä syystä hotelli onkin osa Apollo Mondo Local -valikoimaamme.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kaksioita liikuntaesteisille 1-4 hengelle. Superior-kaksioita 2-4 hengelle. Kolmioita 2-5 hengelle/2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

sijainti meren lähellä, tilava huoneisto, iso parveke merelle päin, ilmastointi
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 300 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Perheomisteinen huoneistohotelli Tamaris sijaitsee hiljaisella paikalla Tucepin laitamilla rantakadulla, jonka varrella on paljon kahviloita ja ravintoloita.

Pulahda uimaan

Hotellin allasalueella on pieni allas, jossa on erillinen osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rantapyyhkeitä on mahdollisuus vuokrata maksua vastaan. Pulahda uimaan hotellin edustalla olevalla pyörökivirannalla, jossa aurinkotuoleja, -varjoja ja vesiurheilulajeja lisämaksusta.

Nauti paikallisesta ja kansainvälisestä ruoasta

Hotellin à la carte-ravintola Freyja on yksi Tučepin suosituimmista ja täällä tarjoillaan niin kansainvälistä kuin kroatialaista ruokaa. Hotellissa on myös pieni myymälä, josta voi ostaa tasokkaita juustoja, viiniä ja matkamuistoja.

Lisätietoja hotellista

Maksuton wifi yleisissä tiloissa sekä rannalla hotellin edustalla. Hotelli on 7-kerroksinen ja vastaanotto sekä ravintola ovat pohjakerroksessa. Hotellissa on myös uusi siipi, missä on huoneita sekä huoneistoja. Lastensänky ja rattaa saatavilla (varauksella varma saatavuus). Maksuton parkkipaikka. Läheisten hotellien allasalueen musiikki voidaan kokea häiritsevänä. Rajoitettua liikennettä.

Tutustu ympäristöön

Tamariksen lähellä on ravintoloita ja kahviloita, jotka sijaitsevat rantakadulla.

Lue lisää Apollo Mondo Local-hotelleistamme.

Ateriat

Huoneet:
Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

 • Puolihoito.

Huoneistot:
Ei aterioita.

Lisämaksusta:

 • Aamiaispöytä.
 • Puolihoito.
Apollo Mondo Local
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Mukava sijainti
 • Hyvät palvelut
 • Wifi sisältyy hintaan

Hotellit Tucepi

Flora

Tervetuloa pidettyyn huoneistohotelli Floraan, joka sijaitsee lähellä Tucepin pikkukivirantaa Makarskan Rivieralla. Hotellin rauhallinen tunnelma ja erinomainen sijainti on tehnyt hotellista erittäin pidetyn aikuisten matkustajien keskuudessa. Hotellilta on mahdollista vuokrata pyöriä, jolloin voit lähteä helposti tutkimaan Makarskan rivieran pikkurantoja.

Villa Marija

Villa Marija on pieni hotelli, joka sijaitsee lähellä Tucepin satamaa. Vietä rantaelämää pikkukivirannalla, nauti auringosta kattoterassilla tai solmi vaelluskenkäsi ja lähde patikoimaan Biokovon vuorelle. Kesällä Tucepissa on myös monia konsertteja ja festivaaleja.

Laurentum

Laurentum on pieni hotellihelmi loistavalla paikalla rantakadun varrella Tucepin sydämessä. Hotellilta voit katsella pienvenesatamaan, pyörökivirannalle ja Biokovovuorille. Hotelli on vehreä keidas, jossa on allasalue ja viihtyisä terassi.

Villa Mare

Villa Maressa vietät unohtumattoman loman upeiden Biokovovuorten siintäessä taustalla ja Adrianmeren kimaltaessa edustalla. Nauti rennoista lomapäivistä rannalla ja nautiskele parvekkeella illan tullen. Tervetuloa!

Bluesun Neptun

Bluesun Neptun on viihtyisä All Inclusive-hotelli, joka sijaitsee rannalla Tucepin ulkopuolella. Täältä löytyy viihtyisä allasalue sekä tekemistä kaiken ikäisille vieraille. Rannalla on rantapromenadi, jota reunustavat kauniit mäntypuut.

Bluesun Alga

Hotelli Bluesun Alga sijaitsee hyvällä paikalla Tučepin rantakadun varrella. Täällä vietät lomaa rennossa tunnelmassa. Hotellilla on mukava allasalue, monipuoliset palvelut sekä järjestettyä päivä- ja iltaohjelmaa. Lomasykettä voit nostaa hotellin kuntosalilla.