Flora

  • Raikas huoneistohotelli
  • Hyvä sijainti keskellä Tucepia

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa pidettyyn huoneistohotelli Floraan, joka sijaitsee lähellä Tucepin pikkukivirantaa Makarskan Rivieralla. Hotellin rauhallinen tunnelma ja erinomainen sijainti on tehnyt hotellista erittäin pidetyn aikuisten matkustajien keskuudessa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,8 10:stä
Perustuu 17 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 33 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 85 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Flora sijaitsee rantakadulla lähellä Tucepin pääkatua. Hotellilla on hyvin pieni uima-allas (ei aurinkotuoleja), aamiaisravintola, snackbaari ja pieni kroatialainen konoba eli taverna, jossa on viininmaistelua 1-2 kertaa/viikko.

Maksuton wifi koko hotellissa. Mahdollisuus vuokrata polkupyörä. Pääkadun liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevinä.

Hotelli sopii aikuisille ja pyrkii rauhalliseen tunnelmaan. Hotellissa saa majoittua myös lapsia ja nuoria huoltajan seurassa.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Hotellit Tucepi

Tamaris

Tervetuloa hotelli Tamarikseen - yhteen Makarskan Rivieran suosikkihotelliin. Tamaris sijaitsee aivan Tučepin kävelykadun varrella, josta löytyy useita hyviä ravintoloita. Omistajaperhe toivottaa kaikki vieraat tervetulleeksi ja tästä syystä hotelli onkin osa Apollo Mondo Local -valikoimaamme.

Villa Marija

Villa Marija on pieni hotelli, joka sijaitsee lähellä Tucepin satamaa. Vietä rantaelämää pikkukivirannalla, nauti auringosta kattoterassilla tai solmi vaelluskenkäsi ja lähde patikoimaan Biokovon vuorelle. Kesällä Tucepissa on myös monia konsertteja ja festivaaleja.

Bluesun Alga

Hotelli Bluesun Alga sijaitsee hyvällä paikalla Tučepin rantakadun varrella. Täällä vietät lomaa rennossa tunnelmassa. Hotellilla on mukava allasalue, monipuoliset palvelut sekä järjestettyä päivä- ja iltaohjelmaa. Lomasykettä voit nostaa hotellin kuntosalilla.

Laurentum

Laurentum on pieni hotellihelmi loistavalla paikalla rantakadun varrella Tucepin sydämessä. Hotellilta voit katsella pienvenesatamaan, pyörökivirannalle ja Biokovovuorille. Hotelli on vehreä keidas, jossa on allasalue ja viihtyisä terassi.

Bluesun Neptun

Bluesun Neptun on viihtyisä All Inclusive-hotelli, joka sijaitsee rannalla Tucepin ulkopuolella. Täältä löytyy viihtyisä allasalue sekä tekemistä kaiken ikäisille matkustajille.

Villa Mare

Villa Maressa vietät unohtumattoman loman upeiden Biokovovuorten siintäessä taustalla ja Adrianmeren kimaltaessa edustalla. Nauti rennoista lomapäivistä rannalla ja nautiskele parvekkeella illan tullen. Tervetuloa!