Bluesun Alga

  • Rantakadulla
  • Osta puolihoito, täysihoito tai All Inclusive
  • Hiljattain remontoitu

Hotelli Bluesun Alga sijaitsee hyvällä paikalla Tučepin rantakadun varrella. Täällä vietät lomaa rennossa tunnelmassa. Hotellilla on mukava allasalue, monipuoliset palvelut sekä järjestettyä päivä- ja iltaohjelmaa. Lomasykettä voit nostaa hotellin kuntosalilla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle tai 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä palvelu, siistit huoneet ja sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 585 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 25 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hiljattain remontoitu Bluesun Alga on suuri ja hieno hotelli hyvällä sijainnilla rantapromenadin vieressä. Allasalueella on merivesiallas, lastenallas ja kahluuallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Allasbaari. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Buffetravintola tarjoilee aamiaista ja illallista. Lähellä rantaa sijaitsee Kastelet a la carte-ravintola, joka tarjoilee italialaisia sekä dalmatialaisia annoksia (avoinna korkeasesonkina). Jäätelökahvila Hygge Beach Bar, joka tarjoilee kylmiä ja kuumia juomia. Useita baareja. Päivä- ja iltaohjelmaa.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi hotellialueella. Maksuton kuntosali ja sauna. Sisäallas ja jacuzzi. Hotellin oma lastenkerho englannin- ja saksankielisellä ohjauksella. Kauneuskeskus. Kauppa. Kävelyetäisyydellä urheilukeskus. Huomioithan, että hotellialue on suuri ja palveluiden välillä on kävelymatkaa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiainen ja illallinen, ei juomia), täysihoito (aamiainen, lounas ja illallinen, ei juomia) tai All Inclusive lisämaksusta.

Aikuisten ostaessa puoli- tai täysihoidon 2-11 vuotiaat syövät ilmaiseksi.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiainen, klo 7.00-10.00, buffetravintolassa.
  • Lounas, klo 12.00-14.00, buffetravintolassa.
  • Illallinen, klo 19.00-21.00, buffetravintolassa.
  • Snacksejä, klo 16.00-17.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, paikallisia juomia/olutta, viiniä hotellin All Inclusive-loungessa, klo 10.00-23.00.
  • Päivä- ja ilta-aktiviteetteja
  • Useita urheiluaktiviteetteja

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on voimassa kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Hotellit Tucepi

Flora

Tervetuloa pidettyyn huoneistohotelli Floraan, joka sijaitsee lähellä Tucepin pikkukivirantaa Makarskan Rivieralla. Hotellin rauhallinen tunnelma ja erinomainen sijainti on tehnyt hotellista erittäin pidetyn aikuisten matkustajien keskuudessa.

Tamaris

Tervetuloa hotelli Tamarikseen - yhteen Makarskan Rivieran suosikkihotelliin. Tamaris sijaitsee aivan Tučepin kävelykadun varrella, josta löytyy useita hyviä ravintoloita. Omistajaperhe toivottaa kaikki vieraat tervetulleeksi ja tästä syystä hotelli onkin osa Apollo Mondo Local -valikoimaamme.

Villa Marija

Villa Marija on pieni hotelli, joka sijaitsee lähellä Tucepin satamaa. Vietä rantaelämää pikkukivirannalla, nauti auringosta kattoterassilla tai solmi vaelluskenkäsi ja lähde patikoimaan Biokovon vuorelle. Kesällä Tucepissa on myös monia konsertteja ja festivaaleja.

Laurentum

Laurentum on pieni hotellihelmi loistavalla paikalla rantakadun varrella Tucepin sydämessä. Hotellilta voit katsella pienvenesatamaan, pyörökivirannalle ja Biokovovuorille. Hotelli on vehreä keidas, jossa on allasalue ja viihtyisä terassi.

Bluesun Neptun

Bluesun Neptun on viihtyisä All Inclusive-hotelli, joka sijaitsee rannalla Tucepin ulkopuolella. Täältä löytyy viihtyisä allasalue sekä tekemistä kaiken ikäisille matkustajille.

Villa Mare

Villa Maressa vietät unohtumattoman loman upeiden Biokovovuorten siintäessä taustalla ja Adrianmeren kimaltaessa edustalla. Nauti rennoista lomapäivistä rannalla ja nautiskele parvekkeella illan tullen. Tervetuloa!