Kaksio

Raikkaita, osa värikkäitä kaksioita erillisellä makuuhuoneella. Kaikissa huoneistoissa on parivuode. Yhdistety olohuone ja minikeittiö, jossa yksinkertainen keittovarustus sekä kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. Kalustettu parveke. Merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Pienehkö yksiö

Raikkaita ja värikkäitä, pienehköjä yksiöitä. Kaikissa yksiöissä on parivuode. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa yksinkertainen keittovarustus sekä kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltuuni. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. Kalustettu parveke. Merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Yksiö

Raikkaita ja värikkäitä yksiöitä. Kaikissa huoneistoissa on parivuode. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa yksinkertainen keittovarustus sekä kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. Kalustettu parveke, osassa merinäköala ja osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.