Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone pienellä parivuoteella. Osassa kaksioita neljännen henkilön on oltava lapsi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta.

Kaikissa huoneistoissa on ruokailutila, keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Televisio, puhelin ja hiustenkuivaaja. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihkukaappi ja wc. Parveke, joiden koot vaihtelevat, merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huomioithan, että osa parvekkeista on sisäänrakennettuja. Siivous 7 kertaa/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kaksio kolmella normaalilla vuoteella

Kaksio, joissa on makuuhuoneessa pieni parivuode ja yhdistetyssä olohuoneessa/minikeittiössä yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on ruokailutila, keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Televisio. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivaaja. Suihkukaappi ja wc. Parveke, joiden koot vaihtelevat, merinäköala. Huomioithan, että osa parvekkeista on sisäänrakennettuja. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 3-5 hengelle

Yksiö

Tilavia yksiöitä, joissa on pieni parivuode ja keittiö. Kaikissa huoneistoissa on ruokailutila, keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Televisio. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivaaja. Suihkukaappi ja wc. Parveke, joiden koot vaihtelevat, merinäköala. Huomioithan, että osa parvekkeista on sisäänrakennettuja. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle