Kaksio

Moderneja kaksioita, joissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Jääkaappi, mikro, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta, viides henkilö nukkuu taittosängyssä. Tv satelliittikanavilla molemmissa huoneissa. Mahdollisuus laitana silitysvälineet vastaanotosta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Parveke, suuri parveke tai maaterassi, osasta merinäköala, rajoitettu merinäköala tai näkymä uima-altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 1-5 hengelle, joista 1 lapsi

Kaksio omalla altaalla

Moderneja kaksioita omalla uima-altaalla. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta, viides henkilö nukkuu taittosängyssä. Kolme taulu-tv:tä (yksi jokaisessa huoneessa) ja jääkaappi. Mikro, leivänpaahdin, ja kahvinkeitin. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Parveke tai maaparveke, osa merelle päin. Merellepäin oleville parvekkeille aurinko paistaa lähes koko päivän. Muille parvekkeille aurinko paistaa myöhään iltapäivällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-5 hengelle, joista 1 lapsi

Kolmio

Tilavia kolmioita, joissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä kaksi erillistä makuuhuonetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta, seitsemäs henkilö nukkuu taittosängyssä. Kolme taulu-tv:tä (yksi jokaisessa huoneessa) ja jääkaappi. Mikro, leivänpaahdin, ja kahvinkeitin. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suuri parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 100 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-7 hengelle, joista 1 lapsi

Liikuntaesteisille sopiva yksiö

Raikkaita yksiöitä, joissa on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Taulu-tv, minikeittiö ja jääkaappi. Mikro, leivänpaahdin, ja kahvinkeitin. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Pienehkö yksiö

Pieniä, raikkaita yksiöitä. Tv satelliittikanavilla. Hyvinvarusteltu minikeittiö, jossa on mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Mahdollisuus pyytää silitysvälineet vastaanotosta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Pieni parveke parkkipaikalle päin. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Suurehko kaksio

Moderneja kaksioita, joissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta, viides henkilö nukkuu taittosängyssä. Kaksi taulu-tv:tä (toinen makuuhuoneessa ja toinen olohuoneessa) ja jääkaappi. Mikro, leivänpaahdin, ja kahvinkeitin. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Sisäänvedetty parveke/ulkotila, näkymä uima-altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 63 neliötä
Soveltuu enintään: 1-5 hengelle, joista 1 lapsi

Yksiö

Raikkaita yksiöitä, joissa on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Taulu-tv, minikeittiö ja jääkaappi. Mikro, leivänpaahdin, ja kahvinkeitin. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Parveke tai maaterassi, useimmista näkymä uima-altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 31 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle