Miramare

  • Pidetty huoneistohotelli
  • Kävelyetäisyys keskustaan
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Huoneistohotelli Miramare sijaitsee lähellä Sveti Petarin puolisaarta, josta on upeat näkymät Makarskan satamaan. Rivan rantakatu, kapeat mukulakivikadut ja Dalmatian kauneimmat rannat odottavat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-4 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle/1-5 hengelle. Perhehuoneita 2-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,7 10:stä
Perustuu 90 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 123 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Miramare sijaitsee Makarskan sataman laitamilla. Täällä on mukava pieni allas ja aurinkoterassi, jossa maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Sisäallas, jossa integroitu jacuzzi sekä kuntosali, höyrysauna ja sauna.

Viihtyisä à la carte -ravintola, josta on kaunis näkymä satamaan ja kaupunkiin. Hotellilla on myös baari. Kauneuskeskus lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Ateriat tarjoillaan tavallisesti noutopöydästä, mutta saatetaan poikkeustilanteissa tarjoilla à la carte -listalta tai valmiista menusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.