Biokovo

  • Hyvällä paikalla Makarskalla
  • Maksuton wifi
  • Lähellä pikkukivirantaa
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Biokovo on viihtyisä hotelli Makarskan keskustassa, josta löytyy kauppoja, ravintoloita ja baareja. Rannallekkin on vain lyhyt kävelymatka. Nauti hotellin ravintolan antimista varaamalla puoli- tai täysihoito.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijaimti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 194 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä, vanhempi hotelli, joka sijaitsee keskustassa lähellä pikkukivirantaa, kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Hotellissa on hyvä ravintola.

Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Huonepalvelu. Läheisen kävelykadun äänet voidaan kokea häiritsevänä. Lentokenttäkuljetus pysähtyy 50 metrin päähän, matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse. Hotellin vieraille maksuton wellness-keskus hotelli Miramaressa, josta löytyy sauna, höyrysauna, kuntosali, suihku ja allas jacuzzilla.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai täysihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.